FOTBAL  »  LIGA 2  »  BARAJ

EXCLUSIV A eliminat-o de unul singur pe FCSB 2, iar acum vrea să repete performanța contra Stelei: „Plec dacă nu promovăm în Liga 2”

CS Afumați - CSA Steaua, returul barajului de promovare în Liga 2, se dispută duminică, de la ora 17:30. Confruntarea poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro +32   FOTO
CS Afumați - CSA Steaua, returul barajului de promovare în Liga 2, se dispută duminică, de la ora 17:30. Confruntarea poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 29 mai 2021 17:00 / Actualizat duminica, 30 mai 2021 02:56

Ionuț Tudorache, atacantul de 20 de ani al lui CS Afumați, visează la o promovare în Liga 2. Pentru a-și îndeplini obiectivul, ilfovenii trebuie să treacă duminică de CSA Steaua (2-0 în tur pentru „militari”).

  • CS Afumați - CSA Steaua, returul barajului de promovare în Liga 2, se dispută duminică, de la ora 17:30. Confruntarea poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport+.
  • Tudorache s-a remarcat în prima rundă a barajului de accedere în „B”, când Afumați a eliminat-o pe FCSB 2, scor 4-2 la general (1-0 în tur pentru „satelitul” vicecampioanei). 
  • În manșa secundă, tânărul atacant a semnat o „triplă” pentru gruparea pregătită de Vasile Neagu.

Ionuț Tudorache, înainte de CS Afumați - CSA Steaua: „Sper să greșească ei acum”

- Ionuț, ce n-a funcționat în partida tur cu CSA Steaua? 
- Am luat golurile pe greșeli ale noastre, ambele pe contraatac. Ei s-au organizat foarte bine, sunt o echipă cu experiență. Din păcate, am avut și ghinion, am ratat câteva situații bune, la început și la sfârșit. Dacă marcam, mai ales în startul partidei, era un cu totul alt meci. Practic, începeam de la 1-0 pentru noi.

- Ai jucat și contra celor de la FCSB 2. De departe, CSA echipa mai bună? 
- În primul rând, CSA e o echipă cu mult mai multă experiență. S-au apărat mai bine față de cei de la FCSB. Și da, per total, Steaua e o echipă mai puternică.

- Ai marcat de 3 ori contra unor jucători obișnuiți și cu prima echipă a lui FCSB. Cum te-ai simțit? 
- A fost unul dintre cele mai bune meciuri din cariera mea. Sincer, am fost încrezător că o să întoarcem rezultatul. Deși nimeni nu credea, după 1-0 pentru ei în tur. Am surprins plăcut pe toată lumea!

- Ai primit si oferte după acel meci? 
- (râde) Prefer să nu vorbesc despre asta acum.

- Aveți speranțe pentru returul cu CSA Steaua sau vă gândiți că e un rezultat aproape imposibil de întors? 
- Nu e nimic imposibil. O să dăm tot ce avem mai bun pentru a câștiga, sper să ne iasă și acum și să fie ei cei care o să greșească. Ei au prima șansă, ce-i drept, însă nimic nu e pierdut din start.

- Din sezonul viitor, te vedem tot la CS Afumați sau ai alte planuri, visezi mai sus?
- Dacă voi promova cu Afumați, nu știu ce să spun... e posibil să rămân, pentru că am și anumite clauze în contract despre care nu pot să vă spun mai multe. Evident că țintesc cât mai sus. Cert e că voi pleca dacă nu vom ajunge în Liga 2.

A eliminat-o de unul singur pe FCSB 2, iar acum vrea să repete performanța contra Stelei: „Plec dacă nu promovăm în Liga 2”
Ionuț Tudorache

CS Afumați - CSA Steaua, cu reguli stricte

Jandarmeria Ilfov a decis ca zona din preajma stadionului să fie restricționată, iar accesul să fie permis doar localnicilor. În plus, grupurile pietonale mai mari de 6 persoane vor fi interzise pe toată suprafața Afumațiului. Nu sunt singurele măsuri anunțate de autorități.

Disputa dintre CS Afumați și CSA Steaua se va disputa cu 270 de spectatori în tribune, reprezentând un procent de 25% din capacitatea arenei. Conform regulamentului, fanii oaspeți trebuie să primească 5% din totalul tichetelor. Adica numai 14 bilete în cazul de față! 

Oficialii celor de la Afumați au declarat pentru GSP.ro: „Noi am avut la meciul cu CSA doar 8 suporteri, conform regulamentului. Nu am putut să le dăm nici lor mai mult de 14 bilete”.

Imagini de la meciul tur, CSA Steaua - CS Afumați 2-0

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Eduard Apostol
FOTO: Eduard Apostol
FOTO: Eduard Apostol
FOTO: Eduard Apostol
+28 FOTO

Cum au sărbătorit fanii Stelei victoria din prima manșă

Citește mai multe știri de actualitate:

Ofertă consistentă pentru Edi Iordănescu » Antrenorul a refuzat un milion de euro pe sezon!

Insistă pentru semnătura lui Costel Gâlcă » Am aflat propunerea campioanei pentru antrenor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  31 Mai 2021, 13:31
Postat de misterverde pe 30 Mai 2021, 11:37

Tu după ce ca ești prost mai și semnalizeze... Cătăline... steaua joaca în liga 1 din 1947 .. unde era csa în 2016 ? Tot urli ca Becali a furat steaua .. pai și caa ce face ? Face alta stea ? Recuperează steaua dacă a fost furata ... nu ai pic de creier ... ești un spălat pe cap ... susții clona politica ce cheltuie bani publici.... înființat în 2017 care de 4 ani se scalda în ligile de amatori .. asta numești tu steaua ... blaturi în liga a 3 a ... pffff ce creier ai catalino ... vai de picioare... Csa ... v0m@ politica .... csa = dovada corupției în România.... Armata are 3 biciclete 1 tank o barca cu 2 vâsle și csa :))))))))))))))))))))))))))

Unde era FCSB în 2001? Ei s-au înființat în 2003.

lupu68
lupu68  •  30 Mai 2021, 12:00
Postat de misterverde pe 30 Mai 2021, 11:37

Tu după ce ca ești prost mai și semnalizeze... Cătăline... steaua joaca în liga 1 din 1947 .. unde era csa în 2016 ? Tot urli ca Becali a furat steaua .. pai și caa ce face ? Face alta stea ? Recuperează steaua dacă a fost furata ... nu ai pic de creier ... ești un spălat pe cap ... susții clona politica ce cheltuie bani publici.... înființat în 2017 care de 4 ani se scalda în ligile de amatori .. asta numești tu steaua ... blaturi în liga a 3 a ... pffff ce creier ai catalino ... vai de picioare... Csa ... v0m@ politica .... csa = dovada corupției în România.... Armata are 3 biciclete 1 tank o barca cu 2 vâsle și csa :))))))))))))))))))))))))))

Asa e. Am zis mereu ca e o clona abjecta. Dar asta nu bagasem de seama, observatia ta este cat se poate de la obiect. CSA nu e o clona oarecare, e clona POLITICĂ. Iar cei care o sustin, gen cata(strofa)lynn sau ga(gămiță)zzaev sunt pur si simplu niste politruci fara creier, care cred ca pot invarti lumea pe degete, asa cum vor ei. Ei, bine, nu!

misterverde
misterverde  •  30 Mai 2021, 11:46
Postat de lupu68 pe 29 Mai 2021, 20:49

Ce-am avut de spus, am spus. "Spargerile" acestor echipe de traditie s-au facut pentru ca prosti ca tine inca nu au reusit sa inteleaga fenomenul fotbal in raport cu evolutia societatii. In schimb, stau pe canapea si se cred docti. Habar nu ai pe ce lume teaiesti! Sperantele Druckeriei au trait pana la Marian Iancu si Balkan Petroleum, dupa ce l-au protapit, unii se tot uita degeaba la TV si ca dati cu presupusul. Invidie si ignoranta. Steaua e numai una. CSA Regal-Talpan e acum o entitate cu stema si stadion, dar fara noima, fara suflet, fara traditie, fara istorie, fara valoare, fara Dumnezeu. Si nu cred ca se poate intampla ceva, cel putin in aceasta viata, care sa schimbe respectiva stare de lucruri. Tu si cu alti prosti credeti ce vreti, dar vor trebui cam doua-trei generatii sa capete reprezentativitate o clona sinistra, nascuta intr-o noapte trista intr-o eprubeta din laboratoarele secrete ale Armatei. Voi oricum nu mai apucati.

Nu te mai chinui .. e clar oamenii sunt spălați pe creier(dacă au) csa putea sa urce în liga 1 din prima .. nu ai vrut . Pentru ca csa e susținută din bani publici .. ei cheltuiebacum 20 milioane euro anual în ligile de amatori (de asta de 4 ani stau la amatori) in liga 1 e mai greu sa furi banii ăștia .. plus ca FRF nu accepta echipe susținute din bani publici .... de asta câștiga Ogararu 4 mi de euro sa se bălăcesca în ligile de amatori .. Csa = justiția romana ( violatorul arest la domiciliu și hotul de găini 5 ani arest jilava ) Deșteaptă te Romane !!!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează