FOTBAL  »  LIGA 2  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV GSP „De acolo vine semnătura finală!” » Iulian Miu, discuție cu cărțile pe masă despre promovarea CSA Steaua: „Și eu îmi mai pun semne de întrebare”

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 22:30 / Actualizat miercuri, 15 noiembrie 2023 22:37

Iulian Miu, în prezent team-manager la Academia CSA Steaua, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.RO. Acesta a vorbit pe larg despre situația de la CSA Steaua, formația din Liga 2 ce nu are drept de promovare în prima ligă.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

„În 2019, când am venit, noi știam că lucrurile, cu timpul, se vor rezolva. Era Liga 4. Am plecat la acest proiect și în continuare rămânem alături de el. De aici încolo, ceea ce se va întâmpla cu acea asociație care trebuie făcută, că sunt niște firme care pot să fie și de stat...”, a început Miu discuția.

Doar că în acest moment situația este sub semnul întrebării, neexistând o persoană externă care să se implice: „Lângă Clubul Sportiv al Armatei trebuie să mai vină două personaje juridice sau fizice, potente din punct de vedere financiar. Și eu îmi mai pun semnele astea de întrebare... Acum e greu să răspund eu de ce nu vin. Cred că se încearcă să se facă această formă de organizare. O să-mi ziceți când? Și aveți dreptate”.

Întrebat de Ioanițoaia de ce ei nu fac nimic în această privință, Miu a spus: „Pff! Nu depinde de mine, de Ogăraru sau de Oprița. Noi sperăm că se vor rezolva aceste lucruri. E o chestiune de timp, cred. Nu are cum să rămână așa, nu cred că o să rămână așa! Din punctul meu de vedere, nu o să rămână așa. O să se facă această formă de organizare care trebuie introdusă la Federație între 1 și 30 iunie”.

Dacă există semne concrete în acest moment, Miu a declarat în cadrul emisiunii că: „Se lucrează, dar nu ies toate la suprafață. Nu este ușor să se facă această asociație, să fie totul transparent. Dacă le-aș ști și eu pe toate... Cred că și ministerul are un rol important și trebuie să-i ajute pe cei din club. Discuțiile le au cei din club, apoi se vor duce la minister pentru că de acolo vine semnătura finală”.

Eu sunt mai glumeț: ori schimbăm legea, ori Liga să nu mai fie profesionistă. Eu încă cred că se va face această asociație. Formă de organizare prin care să promoveze echipa. Scopul e să se facă acea asociație. E neplăcut, dar trebuie să avem răbdare. Sper să rezolvăm până la finalul sezonului
Iulian Miu, oficial CSA Steaua

Citește și:

Dumitru Dragomir și-a expus planul, după ce Talpan l-a propus șef la CSA Steaua » Primele măsuri pe care le-ar lua: „L-aș aduce imediat”
CSA STEAUA
Dumitru Dragomir și-a expus planul, după ce Talpan l-a propus șef la CSA Steaua » Primele măsuri pe care le-ar lua: „L-aș aduce imediat”
CSA Steaua, război și cu Mititelu! Postarea controversată a lui FCU Craiova i-a enervat pe „militari”: „STOP furtului! Luăm măsuri legale”
FCSB - FCU CRAIOVA
CSA Steaua, război și cu Mititelu! Postarea controversată a lui FCU Craiova i-a enervat pe „militari”: „STOP furtului! Luăm măsuri legale”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
mirstelistu
mirstelistu  •  16 Noiembrie 2023, 12:25

E treaz talpanistul asta?

CristiRR
CristiRR  •  16 Noiembrie 2023, 11:34

Ceapa mic!Așa îi spuneau copii când era mic.Frate-sau era Ceapa Mare iar asta era Ceapa Mic! "Deștept"băiat Miu ăsta,păcat că uita repede!

oscarduarte
oscarduarte  •  16 Noiembrie 2023, 11:27

Hai sa facem o asociație :))) s-a mai făcut una prin 98 parca și cică aia nu era steaua, asta pe care o visați acum o sa fie steaua sau când nu mai cotizează următorul fraier o mai puneți de o stea repede pe genunchi la tribunal?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează