FOTBAL  »  LIGA 2  »  EXAMEN

UPDATE Acuzat că a încercat să copieze la examenul pentru carnet, Iulian Miu se apără: „M-a auzit doamna și mi-a zis: «Treci la catedră, dacă tot ești așa vorbăreț»”

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 19:02 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 19:02

Iulian Miu (47 de ani) ar fi fost protagonistul unui moment incredibil, acuzat că ar fi încercat să copieze la examenul la biologie pentru obținerea carnetului de antrenor. Fostul fotbalist a dezmințit acest scenariu. 

Fostul fundaș, care în prezent lucrează la CSA Steaua, ocupându-se de Academia clubului, a dat examenul la biologie, pentru înscrierea la cursurile pentru obținerea carnetului de antrenor.

Gigi Becali reacționează după declarațiile lui Alexandru Chipciu: „El e băiat de caracter, are bărbăție”
FCSB
Gigi Becali reacționează după declarațiile lui Alexandru Chipciu: „El e băiat de caracter, are bărbăție”

Iulian Miu ar fi încercat să copieze la examen

Subiectele care au picat la examen i-ar fi pus probleme lui Iulian Miu. În încercarea de a trece examenul, Miu ar fi dorit să se inspire de la colegii săi. Mai precis, de la Gabriel Cânu, fostul fotbalist de la FC Vaslui, conform publicației iamsport.ro.

Miu ar fi încercat de mai multe ori să profite de momentele în care cei cinci supraveghetori nu erau atenți la el și să copieze de la Cânu. La un moment dat, Miu ar fi fost prins în fapt de un supraveghetor.

„Domnul Miu, văd că vă place vorba. Ia treceți dumneavoastră în față aici să aveți o privire de ansamblu a sălii!”, i s-ar fi spus lui Miu.

Cum se apără Iulian Miu: „I-am spus lui Cânu: «Uite ce bine e când înveți și știi»”

În fața acuzațiilor că ar fi încercat să trișeze, Miu a spus pentru GSP.ro:

„Nici vorbă să fi copiat! Într-adevăr, după ce am primit foile cu subiectele, am vorbit cu Cânu. Eram bucuros că știu să le rezolv și i-am spus: «Uite ce bine e când înveți și știi». Ne-a auzit doamna, a venit la mine și mi-a zis: «Treci la catedră, dacă tot ești așa vorbăreț».

Oricum, nu se putea pune problema de copiat, eram la 3 metri unii de alții. Încă o dovadă că nu am copiat este că am luat o notă foarte mare”.

A spus că își dă demisia de la CSA Steaua dacă FCSB intră în Ghencea, dar a dat-o la întors

Recent, Iulian Miu a fost întrebat despre declarațiile date în urmă cu doi ani, când spunea că-și dă demisia dacă FCSB va juca în Ghencea.

„Am văzut că și Mihai Stoica spune Steaua, dar pe bluza lui și pe spate, pe panouri, scrie FCSB. E greu să joace în Ghencea! Dacă ajunge să joace acolo, îmi dau demisia. Am mai spus-o și îmi păstrez linia. Așa am fost toată viața!”, spunea Miu în 2021, la Orange Sport.

Recent, a fost întrebat despre acea declarație, dar a lăsat de înțeles că nu mai e dispus să renunțe la colaborarea cu CSA. 

„Hai să-ți spun... În perioada aia pentru mine şi pentru mulţi lucrurile erau clare. Sunt doi ani de atunci. De atunci am mai semnat două contracte, mai am contract încă doi ani. Eram mult mai conectat cu ce se întâmpla la prima echipă şi în urma acelor informaţii am dat declaraţia.  Lucrurile s-au schimbat, s-au schimbat miniştri, s-a schimbat şi comandantul. Eu ştiam că sunt nişte litigii, că nu poate să joace. Spun ce ştiam atunci şi oamenii îmi dădeau asigurări că nu va juca FCSB în Ghencea”, a precizat Miu.

VIDEO Iancu Guda sancționează o competiție neloială: „CSA Steaua ar putea primi 50 milioane de euro”

Citește și:

Marius Lăcătuș se ia de Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a atacat pe Ionel Dănciulescu: „El jignește mai grav jucătorii sau antrenorul”

Încă un pas greșit pentru Dan Petrescu: Jeonbuk, eșec surpriză în Liga Campionilor Asiei » Ar putea fi demis în week-end!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  07 Octombrie 2023, 09:20
Postat de Catalynn_9 pe 05 Octombrie 2023, 04:40

Vezi ca tocmai te-ai dat de gol natangule, scriind fix aceeași prostie de pe 2 conturi la nici 10 minute. Dacă te-ar vedea D.Veselu ar face mișto de tine până după de Crăciun! Dar noroc ca e Mache aici și te da pe mâna lu’ Adriann! :-))))) PS: Miu își dă demisia exact ca aia 90 de semnatari ai protestului pro Tepelin! :-)))))))

cataline .. esti supranumit Hancu de GSP ... la noi la FCSB se vede pe stadion cati suntem .... la csa .....se vede pe gsp .. are catalin la conturi pe gsp .... eu, oricum cred ca este *** ... Glumet rau de tot !!! in lumea lui ... in realitate .. echipa lui politica (sa iti fie rusine... politicul nu are ce cauta in footbal) doar sifoneaza banii romanilor de 10 ani de zile ... fara nici un motiv... Suntem foarte interesanti cum sunt platiti jucatorii straini !! ei de fapt sunt bugetari .. dar din ce stiu nu prea au voie ... Din cate stiu .. doar noi Romanii suntem destul de prosti incat sa platim straini cu salarii de presedinti .. din bugetul statului ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  06 Octombrie 2023, 14:16
Postat de guimaraes1.0 pe 05 Octombrie 2023, 21:10

Te-a distrus pe textele scrise de tinefm mde prost.ti-a citat doar ultimele prostii scrise de tine prostule.sate miu-le ce-i aia suflet astea fiind cele mai noi exemple :-) ba nu ti-e rusine asa prost?stii ce i-a spus istvan kovacs lui coman?acelasi lucru iti spun si eu prostule.mrs la scoalainm magramatule.

Prostalaul gretos se da in spectacol.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  05 Octombrie 2023, 21:10
Postat de istet10 pe 05 Octombrie 2023, 20:16

Care om, ba prostanacule? Gretosul ala ar fi om?

Te-a distrus pe textele scrise de tinefm mde prost.ti-a citat doar ultimele prostii scrise de tine prostule.sate miu-le ce-i aia suflet astea fiind cele mai noi exemple :-) ba nu ti-e rusine asa prost?stii ce i-a spus istvan kovacs lui coman?acelasi lucru iti spun si eu prostule.mrs la scoalainm magramatule.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează