FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA

La o zi după despărțirea de Dinamo, Iulian Roșu și-a găsit echipă » Unde va evolua fostul mijlocaș al „câinilor”

Iulian Roșu și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo, foto: facebook Iulian Rosu
Iulian Roșu și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo, foto: facebook Iulian Rosu

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 17:37 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 19:01

Iulian Roșu (29 de ani) și-a găsit echipă la o zi după despărțirea de Dinamo. Fostul mijlocaș al „câinilor” va coborî un nivel și va evolua în Liga 2, la Concordia Chiajna.

Roșu nu a intrat în planurile celor doi antrenori pe care Dinamo i-a avut în acest sezon. Atât Ovidiu Burcă (43 de ani) cât și Zeljko Kopic (46 de ani) nu s-au bazat pe serviciile fotbalistului la nivel de Superliga.

Un antrenor de înot de la Dinamo, acuzat că a violat o fetiță de 7 ani » Reacția clubului: „Colaborăm cu anchetatorii și am luat o serie de acțiuni concrete”
ACUZAȚIE
Un antrenor de înot de la Dinamo, acuzat că a violat o fetiță de 7 ani » Reacția clubului: „Colaborăm cu anchetatorii și am luat o serie de acțiuni concrete”

Iulian Roșu va evolua pentru Concordia Chiajna, după despărțirea de Dinamo

Jucătorul nu a stat mult timp fără angajament și va evolua pentru Concordia Chiajna, trupa antrenată de Erik Lincar. „Vulturii verzi” își doresc promovarea în Superliga, iar Iulian Roșu a experimentat deja acest lucru la Dinamo, în sezonul trecut.

Clubul a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare debutul jucătorului într-o partidă amicală. Chiajna a jucat astăzi o partidă amicală cu Progresul Spartac, câștigată, scor 3-1, iar noile achiziții, Adrian Scarlatache (37 de ani) și Iulian Roșu au debutat pentru formația din Liga 2.

Victorie cu Progresul Spartac! 
Astazi, la Baza de pregătire din Chiajna, ,,vulturii,, verzi au disputat un nou meci amical în compania echipei Progresul 1944 Spartac Bucuresti. Meciul s-a încheiat cu victoria băieților noștri, care au câștigat cu scorul de 3-1. Golurile echipei noastre au fost marcate de Cocoș, Hlistei și Chifor.
În tricoul ,,vulturilor,, verzi au debutat Adrian Scarlatache (fundaș central - 37 ani, venit de la FC Argeș) și Iulian Roțu (mijlocaș - 29 ani, venit de la Dinamo București).
-comunicat Concordia Chiajna

Concordia Chiajna este pe locul 8 în liga a doua, cu 22 de puncte după 15 etape disputate, la un punct de Viitorul Târgu Jiu, ocupanta ultimului loc ce asigură prezența în play-off.

Chiajna joacă primul meci oficial din 2024 pe teren propriu, cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 22 februarie.

Iulian Roșu a explicat fanilor dinamoviști la despărțire: „N-am avut niciodată intenția de a face rău”

Dinamo a oficializat ieri despărțirea de mijlocașul Iulian Roșu (29 de ani), jucător care a avut o contribuție importantă în sezonul trecut, la finele căruia echipa a promovat în Liga 1. Tocmai de aceea mai multe grupuri de suporteri dinamoviști i-au transmis mesaje de bine fotbalistului, astăzi, după oficializarea despărțirii.

Jucătorul a avut și un mesaj pentru fanii dinamoviști, la despărțirea de clubul pentru care a evoluat în ultimele două sezoane: „Mă bucur că am găsit o soluție împreună cu clubul, așa cum este și normal. Sunt un om cu care se poate discuta și nu am avut niciodată intenția de a face rău.

Le mulțumesc suporterilor pentru susținerea din toată perioada petrecută aici, fără ei, Dinamo nu mai exista. Le urez sănătate ”câinilor” și sunt convins că Dinamo va fi în Liga 1 și la anul. Eu, unul, voi susține Dinamo în continuare”, a declarat Iulian Roșu pentru GSP.ro.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. Andrei Nicolescu a anunțat la GSP Live când semnează Edgar Ie cu Dinamo 

Citește și alte știri:

Încă o țeapă luată de Gigi Becali » Voia să-l dea afară pe Radunovic pentru el, iar acum a ajuns în Liga 3: „Am acceptat cu inima deschisă”
MUTARE
Încă o țeapă luată de Gigi Becali » Voia să-l dea afară pe Radunovic pentru el, iar acum a ajuns în Liga 3: „Am acceptat cu inima deschisă”
S-a îndeplinit ordinul » Ce s-a întâmplat la FCSB după implementarea cerinței lui Gigi Becali
FCSB
S-a îndeplinit ordinul » Ce s-a întâmplat la FCSB după implementarea cerinței lui Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  14 Februarie 2024, 22:42

Bafta!

io.s_ge
io.s_ge  •  14 Februarie 2024, 19:03

Succes Iulian !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează