FOTBAL  »  LIGA 2  »  SERIA A 2-A >> FC BIHOR - DACIA MIOVENI 2-0

"Japca istorica!"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2007 00:00

29 aprilie 2007

sefii Mioveniului acuza dur arbitrajul de ieri si spun ca "centralul" David Radu a impins Bihorul spre victorie. Duelul dintre FC Bihor si Dacia Mioveni a avut o miza extrem de importanta pentru ambele echipe. Oradenii se afla in lupta pentru evitarea retrogradarii, iar oaspetii se bat la prinderea locului doi din serie, promovabil.
Imediat dupa finalul partidei, 2-0 pentru Oradea, cei de la Mioveni au acuzat dur arbitrajul resiteanului David Radu. "Nu a mai existat un asemenea meci! «Centralul» nu ne-a lasat sa trecem de jumatatea terenului, a dictat peste 200 de faulturi si a dat un penalty imaginar pentru gazde. In plus, portarul oradenilor i-a dat un pumn unui jucator de-al nostru, i-a spart doi dinti si a primit doar galben. De asemenea, antrenorul Ion Moldovan a fost eliminat, iar in raport scrie ca din cauza injuriilor aduse spectatorilor. Dar tribuna era goala!", a incriminat presedintele Ion Tutala.

"Nu pot sa cred ca ei acuza arbitrajul! Noi ar trebui sa fim cei nemultumiti, intruc Dacia trebuia sa aiba trei fotbalisti eliminati. Ne bucuram si noi ca am cistigat, in sfirsit, si au venit ei sa ne strice sarbatoarea. Portarul nostru nu l-a atins pe acel jucator, iar in cazul antrenorului eliminat, in tribuna erau cel putin 40 de oameni", s-a aparat presedintele Bihorului, Alexandru Toth.

Antrenorul oaspetilor, Ion Moldovan, a facut referire la faza din minutul 81, cind dupa o ciocnire intre Lipitor si Vladu, portarul a avut o rabufnire nervoasa, sarind pe adversar, dar a primit doar cartonas galben. "Portarul ii rupe dintele si nu este eliminat?", s-a intrebat antrenorul Daciei. "Profesorul Moldovan poate spune orice, dar a vazut cineva vreun jucator advers cu dintele rupt? Am vorbit cu Lipitor si a zis ca nu l-a lovit, il cred", si-a aparat elevul tehnicianul Florin Farcas.
Arbitrul intilnirii, David Radu, nu a dorit sa comenteze acuzele celor de la Mioveni: "Nu ma intereseaza ce spun, e treaba lor".


Liga a III-a
Etapa a 27-a (restante)
Seria 1
CSM Focsani - LAMINORUL Roman 1-0
POLI Galati - KSE Tg. Secuiesc ?-?
TRANSKURIER - PETROLUL Moinesti ?-?
ROSEAL - JUVENTUS Falticeni ?-?
Seria a 2-a
AURORA Mangalia - CALLATIS 1-0
AS DODU - VIITORUL Insuratei 1-0
Seria a 3-a
TRICOLORUL Breaza - AVERSA 3-1
Seria a 4-a
SEVERNAV - MINERUL Uricani 5-0
MINERUL Motru - CS Vulcan 3-0
GAZ METAN Podari - ALRO Slatina 1-1
ROVA Rosiori - PETROLUL Ticleni 3-0
Seria a 6-a
ACU Arad - LOTUS Sinmartin 0-0
FINK FESTER - LIBERTY Oradea ?-? Slatina 1-1
ROVA Rosiori - PETROLUL Ticleni 3-0
Seria a 6-a
ACU Arad - LOTUS Sinmartin 0-0


Playtech: ȘOC! Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează