FOTBAL  »  LIGA 2  »  SĂGEATA NĂVODARI - CS OTOPENI 2-1

Joacă pe gratis de opt luni, dar sînt pe loc promovabil! Exemplul Săgeata Năvodari

Articol de - Publicat luni, 19 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 martie 2012 13:59

Neplătiţi de aproape opt luni, jucătorii de la Săgeata Năvodari au dat dovadă de o tărie de caracter extraordinară şi au învins, sâmbătă, pe teren propriu, pe CS Otopeni, cu 2-1, în etapa a 16-a a Ligii a II-a la fotbal.

Mai mult, echipa pregătită de Constantin Gache a revenit spectaculos, după ce a fost condusă pe tabela de marcaj. Prima repriză le-a aparţinut oaspeţilor, care au irosit trei mari ocazii de gol, prin George Ghiţă, în două rânduri, şi Ungureanu. La reluare, Gache a încercat să schimbe ceva şi l-a aruncat în luptă pe Nicu Creţu.

„A făcut un gest extraordinar, pentru că a intrat pe teren la rugămintea mea, chiar dacă se confrunta cu probleme medicale, şi a dat totul pentru echipă”, a spus tehnicianul năvodărenilor. La şapte minute de la reluare, oaspeţii au deschis scorul prin Ciolacu, care a reluat din 4 m centrarea lui Serediuc. Săgeata a reacţionat rapid şi golgeterul Sorin Chiţu a restabilit egalitate, deviind pe lângă portarul advers, după o pasă genială dată de Vezan. Acelaşi Vezan a fost şi la originea golului victoriei, mingea trimisă de el din corner fiind reluată cu capul de Apostol din marginea careului mic. „Băieţii sunt nişte eroi şi le mulţumesc pentru acest succes”, a spus Gache la final, cu lacrimi în ochi. „Nu prea ne aşteptam să câştigăm, pentru că nu am făcut pregătire în această iarnă. Mergem mai departe, ne vedem de echipa noastră şi vrem să demonstrăm că nu am ajuns degeaba până aici. Ne trebuie certitudini, pentru că nu mai credem în promisiuni”, a adăugat căpitanul Săgeţii, Florin Popa


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close