FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA II

Jucătorii de la Steaua II nu au luat prime în acest sezon!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2009 00:00

Fotbaliştii pregătiţii de Leonard Strizu nu au primit nicio primă pentru victoriile obţinute în sezonul 2009-2010, succese care au contribuit la promovarea grupării Steaua II în Liga a II-a, au declarat miercuri surse din anturajul jucătorilor.

"Salariile fotbaliştilor de la Steaua II au fost plătite la timp, dar primele de joc nu au fost achitate nici până în ziua de azi. Nu e normal ca un grup de jucători care a promovat într-un eşalon superior să nu-şi încaseze primele de joc pentru victoriile din tur şi retur. Băieţii aveau promisă suma de 5 milioane de lei vechi pentru victorie, jumate din aceşti bani urmând să fie achitaţi la final, dacă se realiza promovarea", au declarat surse din anturajul jucătorilor de la Steaua II.

Întrebat cum comentează această situaţie, antrenorul Leonard Strizu a precizat: "Obiectivul a fost promovarea, nu s-a jucat pe prime până acum, premierea se va face de către Gigi Becali în funcţie de evoluţia fiecărui jucător, dar şi de minutele pe care le-a bifat.

Nu ştiu când vor fi achitaţi banii, sunt pe drum, cei care se ocupă de partea financiară de abia au făcut analiza şi ştatele de plată. Şi eu îmi doresc ca jucătorii mei să plece în concediu, să nu simtă că au muncit de pomană. Argăseală a spus că dacă echipa a promovat, băieţii îşi vor lua ce au de luat".

Întrebat dacă jucătorii de la Steaua II au avut promisă o primă de obiectiv pentru promovarea în Liga a II-a, tehnicianul a răspuns: "Sumele se strâng, se va face o sumă care va fi un fel de primă de obiectiv. Că va veni un bonus din partea patronului asta e altceva... Şi mie mi se pare normal ca un obiectiv să fie plătit, dar nu-mi fac probleme că Gigi nu-i va premia pe jucători, mai ales că el are o dragoste aparte pentru tinerii fotbalişti".

Sursă: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  03 Iunie 2009, 15:59

IAR STITIVOI........

 •  03 Iunie 2009, 14:58

*** in loc de ban, ii a lu Dayro in oc sa dea aceasi suma jucatorilor de la echipa 2 a, Dayro are familie, ceilalti de la 2 a echipa nu au nevoie de bani, sunt tineri etc...asta o sa fie explicatia, cat despre sezonul 2009-2010, aentie mare Jurnalistule elev, cacinu esti cu adevarat jurnalit, mai e un pik pana sa inceapa acel sezon, deabia s-a incheiat 2008-2009. Deci in concluzie : Baieti bv.voua, dar din pacate jucati fotbal de placere, din dragoste pt culori, e greu in viata

 •  03 Iunie 2009, 14:55

asta am vrut sa zic si eu: la ce naiba te gandesti cand scrii, 2009-2010?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează