FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Jucătorii lui CS U Craiova au primit în total 12 etape de suspendare după scandalul de la meciul cu Tîrgu Mureş!

FOTO: csuc.ro
FOTO: csuc.ro

Articol de - Publicat joi, 03 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 03 octombrie 2013 18:49

Comisia de Disciplină a FRF i-a suspendat azi drastic pe jucătorii lui CS U Craiova, după incidentele de la meciul cu Tîrgu Mureş.

Astfel, Izvoranu a primit 8 etape, iar Pleşan şi Dragalina cîte două!

Contactaţi de GSP.ro, Pleşan şi Izvoranu nu au vrut să comenteze în nici un fel decizia FRF. Totuşi clubul va face recurs pentru diminuarea suspendării, măcar a lui Izvoranu.

Pavel Badea a declarat pentru csuc.ro că "Toţi trei vor suporta şi sancţiuni pecuniare din partea clubului. Noi încurajăm personalitatea, atitudinea sportivă şi nu actele huliganice!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
darkdark
darkdark  •  04 Octombrie 2013, 12:42
Postat de mardark pe 04 Octombrie 2013, 12:12

Ai dreptate, e Siman smecheras....Dar jucatorii sunt liberi cum au fost si cei ai FCU dupa ce a fost exclusa. S-au dus unde au vrut (discutii la cei 2 cu piturca, in rest ce au vrut, au facut). Nu cred ca ii mai poate Siman pune sa se faca ceva....

Nu fi naiv. Nici aia nu s-au dus chiar unde au vrut ... Si oricum spetele sunt total diferite. Siman nu e Mititelu.

fcu1948
fcu1948  •  04 Octombrie 2013, 12:30
Postat de mardark pe 04 Octombrie 2013, 12:02

Din moment ce au fost declarati liber de contract dupa ce a patit Sportul....puteau sa faca ce vroiau. S-au lea zis mircea sandu, daca nu o va duceti acolo, o sa va ....nimic ca nu avea ce sa le faca.

Putea sa nu-i declare liber de contract si sa ramana litigiul in stare de judecata cateva luni bune, interval in care ei se antrenau prin parcuri. Cum iti explici ca federatia mafiota nu s-a pronuntat nici pana acum asupra contestatiei formulate de Universitatea Craiova impotriva clonei, in schimb au judecat imediat cazul tortelor?????

mardark
mardark  •  04 Octombrie 2013, 12:12
Postat de darkdark pe 04 Octombrie 2013, 12:06

Hai frate ... crezi ca au fost declarati liberi fara conditii? Mai avea Siman un sertar de contracte semnate de ei cu Sportul pana in 2050 probabil.

Ai dreptate, e Siman smecheras....Dar jucatorii sunt liberi cum au fost si cei ai FCU dupa ce a fost exclusa. S-au dus unde au vrut (discutii la cei 2 cu piturca, in rest ce au vrut, au facut). Nu cred ca ii mai poate Siman pune sa se faca ceva....

Vezi toate comentariile (19)
Comentează