FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Jungla "Oblemenco" » Cum arată fostul "Central" din Craiova în aşteptarea noii echipe promise de Mititelu

Căile de acces sînt ruginite, iarba a crescut peste tot // Foto: ghidsportiv.ro +5   FOTO
Căile de acces sînt ruginite, iarba a crescut peste tot // Foto: ghidsportiv.ro

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 25 iunie 2013 22:58

În tribunele arenei oltene au crescut buruieni de un metru, peluzele sînt ştirbite de scaune: doar gazonul arată bine, mult peste cel de pe Arena Naţională.

Ca la noi, la nimeni » Naţional Arena e în paragină la 2 ani de la construcţie: "Sînt mărăcini cît casa"

Pentru Craiova, fiecare zi trecută e o cauză pierdută. Viitoarea ediţie a campionatului se apropie, iar oraşul e scufundat în incertitudinea participării în Liga a 2-a. Visul ar putea fi năruit a doua vară la rînd: primarul urbei, Lia Olguţa Vasilescu, n-ar mai susţine proiectul lui Adrian Mititelu!

Pînă la o veste bună, planul lui Mititelu pare că a ocolit arena "Ion Oblemenco". Deşi gazonul arată foarte bine, tribunele sînt în paragină, cu scaune rupte, ierburi şi buruieni crescute. "Ultima cosmetizare a avut loc pe 30 martie, înaintea manifestărilor de Ziua Jandarmeriei", spun oamenii de la stadion. Pe cînd o acţiune asemănătoare în vederea noului sezon?

Şi prefectul fuge de el :)
Ieri, Mititelu avea în plan o discuţie cu prefectul judeţului Dolj, Marius Deca. Patronul Universităţii s-ar fi prezentat la sediul Prefecturii, însă a făcut cale-ntoarsă: oficialul era plecat în China, într-o delegaţie din care face parte şi primarul Lia Olguţa Vasilescu!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
takeiteasy
takeiteasy  •  26 Iunie 2013, 14:16
Postat de brancusi pe 26 Iunie 2013, 10:53

Iti produce asa o satisfactie ironia ieftina fata de o situatie generata de o federatie ticaloasa si care dealtminteri putea avea ca"victime" oricare dintre celelalte echipe?Eu unul,dincolo de rivalitatea sportiva interna,i-am tinut pumnii Stelei si m-am bucurat sincer ca au iesit din impas.Multumesc pentru intelegere si sa dea Dumnezeu sa intrati si chiar sa depasiti grupele UCL!

Ba Gogule, omu zise f bine, prind bine niste corcodusi la ora 11, da pe tine nu te intereseaza ca nici nu stii unde e stadionu :)) stai acasa si uita-te la steaua in ucl :))) macar schimba dreacu echipa cu care tii, ne faci stema de ras! Stiinta suntem noi!

dany.tm
dany.tm  •  26 Iunie 2013, 11:17

cum sa se implice primarul?alegerile au trecut,promisiunile au fost facute,macheta noului stadion,si ea confectionata,deci ce mai ramane?daca nu se pot spala niste banuti ,nu se va baga nimeni...pacat de traditia fotbalului oltenesc

gabonne1982
gabonne1982  •  26 Iunie 2013, 11:09

cred ca felul in care arata stadionul ar fi ultimul lucru care i-ar interesa la ora actuala pe fanii Universitatii.Cel mai important este revenirea echipei in circuit si nu cum arata stadionul

Vezi toate comentariile (13)
Comentează