FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

Juventus a promovat matematic și deja își face planuri pentru Liga 1! Se anunță transferuri importante

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2017 11:40

Juventus Bucureşti şi-a asigurat matematic promovarea în prima ligă după victoria clară, scor 3-1, din meciul cu CS Baloteşti. Dacă jucătorii încă savurează momentul, o premieră absolută pentru mare parte dintre ei, conducerea clubului are mult de lucru în perioada care urmează.

"Probabil că vom aduce 5-6 jucători noi, cu experienţă în prima ligă. De 3 luni vorbesc cu Daniel Opriţa despre acest lucru", a spus Chivorchain la Sport Total FM.

Noua divizionară A are, însă, probleme la baza sportivă din Colentina. "Baza este data în concesiune clubului, dar problemele au apărut peste noapte. Două milioane de euro este suma pe care dorim s-o investim în bază.

Există un propietar pe toată această suprafaţă de teren care a apărut peste noapte după ce am anunţat că vrem să ne extindem", a completat Chivorchian.

  • Juventus stă în etapa care urmează şi revine în campionat în etapa cu numărul 34 când o întâlneşte acasă pe Chindia Târgovişte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează