LIGA 2  ·  JUVENTUS BUCUREȘTI

Juventus a promovat matematic și deja își face planuri pentru Liga 1! Se anunță transferuri importante

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2017 11:40

Juventus Bucureşti şi-a asigurat matematic promovarea în prima ligă după victoria clară, scor 3-1, din meciul cu CS Baloteşti. Dacă jucătorii încă savurează momentul, o premieră absolută pentru mare parte dintre ei, conducerea clubului are mult de lucru în perioada care urmează.

"Probabil că vom aduce 5-6 jucători noi, cu experienţă în prima ligă. De 3 luni vorbesc cu Daniel Opriţa despre acest lucru", a spus Chivorchain la Sport Total FM.

Noua divizionară A are, însă, probleme la baza sportivă din Colentina. "Baza este data în concesiune clubului, dar problemele au apărut peste noapte. Două milioane de euro este suma pe care dorim s-o investim în bază.

Există un propietar pe toată această suprafaţă de teren care a apărut peste noapte după ce am anunţat că vrem să ne extindem", a completat Chivorchian.

  • Juventus stă în etapa care urmează şi revine în campionat în etapa cu numărul 34 când o întâlneşte acasă pe Chindia Târgovişte.Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1