FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

Juventus București, gata de noul sezon! Daniel Oprița vrea promovarea în prima ligă

Articol de - Publicat joi, 04 august 2016 14:31

Juventus Bucureşti caută să facă o figură frumoasă în noul sezon al Ligii a II-a chiar dacă echipa condusă acum de Gheorghe Chivorchian este nou promovată la acest nivel competiţional.

Parcursul bun din jocurile amicale, în care Juventus a fost neînvinsă, dar şi achiziţiile făcute în această vară, îl fac încrezător pe Daniel Opriţa.

"Ambiţia noastră este să ne batem la primele locuri. Avem un lot competitiv, condiţiile sunt pe măsură, aşa că aşteptăm cu încredere noul sezon", a punctat "Dinel" care revine, ca antrenor, la acest nivel după ce a condus, tot în Liga a II-a, pe Metalul Reşiţa.

Juventus joacă, sâmbătă, în deschiderea noului sezon de eşalon secund, un meci interesant, în Colentina, cu CS Mioveni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează