FOTBAL  »  LIGA 2  »  REACȚIE

FOTO Și nemții se miră de ce e în Liga 2 din România! » Imaginea care i-a uimit pe jurnaliștii de la Kicker

Cu două etape înainte de finalul sezonului regular din Liga 2, nu mai puțin de 11 echipe păstrează șanse de a termina pe primele 6 locuri
Cu două etape înainte de finalul sezonului regular din Liga 2, nu mai puțin de 11 echipe păstrează șanse de a termina pe primele 6 locuri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021 17:03 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 17:28

Cotidianul Kicker, una dintre cele mai importante publicații de sport din Germania, a remarcat clasamentul bulversant din Liga a 2-a a României.

Cu două etape înainte de finalul sezonului regular din Liga 2, nu mai puțin de 11 echipe păstrează șanse de a termina pe primele 6 locuri, cele care oferă accederea în play-off și șansa promovării în Liga 1.

Câtă tensiune în liga a 2-a din România! Mai sunt doar două etape de disputat, din cauza unui campionat scurtat, iar în prezent doar cinci puncte separă prima poziție, ocupată de ASU Poli, de locul 11, pe care se clasează Rapid. Menționăm că primele 6 formații se califică în faza play-off-ului, decisivă pentru promovare”, au postat jurnaliștii de la Kicker pe Instagram, alături de imaginea cu clasamentul. 

FOTO Și nemții se miră de ce e în Liga 2 din România! » Imaginea care i-a uimit pe jurnaliștii de la Kicker

Luptă strânsă pentru play-off în Liga 2. Calcule:

  • ASU Poli Timișoara: lideri în prezent, cu 32 de puncte, bănățenii mai au de jucat un singur meci, cu Concordia Chiajna, pe 27 martie. Dacă va câștiga, ASU Poli va ajunge la 35 de puncte și va fi sigură de prezența în play-off.
  • FC U Craiova: lideri în pauza de iarnă, oltenii au reluat sezonul cu stângul și au căzut pe locul 2, după două înfrângeri și un egal, în prezent având 31 de puncte. În ultimele două etape, Craiova va întâlni Farul și CSM Reșița și cu cel puțin 4 puncte obținute va fi sigură de play-off.
  • ACS Viitorul Tg. Jiu: prezența gorjenilor pe podium reprezintă una dintre surprizele acestui sezon. Viitorul Tg. Jiu are 31 de puncte și două meciuri rămase, cu Csikszereda și Dunărea Călărași, din care dacă vor scoate 4 puncte vor fi sigur în play-off.
  • Farul: 31 de puncte și un meci rămas, cu FC U Craiova, în deplasare. Constănțenii au o misiune dificilă, întrucât ar putea fi depășiți de mai multe echipe dacă nu câștigă pe „Ion Oblemenco”. Așadar, singura variantă pentru echipa lui Ianis Zicu este victoria. 
  • Dunărea Călărași: tot 31 de puncte, dar două meciuri de jucat până la finalul sezonului regulat, cu Rapid și ACS Viitorul Tg. Jiu. Cu 4 puncte obținute din cele două meciuri, echipa lui Cristi Pustai ar fi sigură de locul de play-off.
  • U Cluj: în prezent, ardelenii ocupă ultima poziție de play-off, cu 29 puncte, și mai au un sigur meci de jucat. Acasă, cu Petrolul. Singura variantă pentru clujeni este victoria, însă aceasta nu le va garanta prezența în play-off. Pentru ei, jocul rezultatelor va conta enorm. 
  • Petrolul Ploiești: prima sub linie în acest moment, cu 28 de puncte, Petrolul mai are de jucat cu CS Mioveni acasă și cu U Cluj în deplasare. Două meciuri dificile, cu contracandidate la locurile de play-off, din care trupa lui Viorel Moldovan se vede nevoită să obțină maximum pentru a fi sigură de prezența în play-off. 
  • Csikszereda: echipa din Miercurea Ciuc are un sezon peste așteptări și păstrează șanse bune de play-off, cu două etape înainte de final. Csikszereda va înfrunta ACS Viitorul Tg. Jiu și CSM Slatina în ultimele două meciuri și va spera la cel puțin 4 puncte pentru a păstra șanse de clasare între primele 6. 
  • Metaloglobus: locul 9 în prezent, bucureștenii au 27 de puncte și vor mai juca două partide, cu Unirea Slobozia și Rapid. Dezavantajul celor de la Metaloglobus este că nu întâlnesc nicio echipă clasată deasupra lor, astfel că nici 6 puncte ar putea să nu le fie suficiente. 
  • CS Mioveni: pentru echipa din Argeș, care sezonul trecut a luptat pentru promovare, rămân tot două meciuri de jucat. Mai întâi la Ploiești, cu Petrolul, apoi acasă, cu Aerostar Bacău. Cu siguranță, trupa lui Alexandru Pelici vizează 6 puncte din cele două meciuri, cu care ar putea ajunge in-extremis în play-off. 
  • Rapid: ultima echipă cu șanse de a termina între primele 6, Rapid trece printr-o perioadă de coșmar, cu 2 înfrângeri și 2 egaluri în ultimele meciuri. Giuleștenii mai au de jucat cu Dunărea Călărași și Metaloglobus în ultimele două partide, din care se văd nevoiți să mai obțină 6 puncte pentru a păstra șanse de play-off.

Programul ultimelor două runde din Liga 2, sezonul regular:

Clasament Liga 2

Echipa din Liga 2 care îl atrage pe Porumboiu: „Îi trebuie jucători și un antrenor care să dea cu parul”

Citește mai multe știri din Liga 2:

Play-off sau desființare pentru un club din Liga 2: „Dacă nu intră în play-off, viitorul e tragic! Trăim vremuri grele”

Pancu a spus „NU”, Rapid a anunțat noul antrenor! Anunțul oficial: „Nu cedăm!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
adriann_
adriann_  •  17 Martie 2021, 23:11
Postat de alskar pe 17 Martie 2021, 21:23

din ce observ pe aici pe site, tu nu ai niciun fel de prieten. Doar vă dați călduțe cei cu interese comune. În viața privată, e treaba ta.

Daca prin "interese comune" intelegi scoaterea fotbalului romanesc din mlastina ciobanismului penal probabil ca ai dreptate. Suntem destui care ne-am saturat sa vedem cum un individ condamnat pentru infractiun i economice (in prezent cercetat de DNA pentru alta infractiune extrem de grava) isi bate joc de Nationala, de pilda.

alskar
alskar  •  17 Martie 2021, 21:23
Postat de adriann_ pe 17 Martie 2021, 21:18

Nu am prieteni becalisti. De fapt, nu cred ca am cunoscut vreun becalist care sa fie o persoana respectabila. Si stiu ceva lume...

din ce observ pe aici pe site, tu nu ai niciun fel de prieten. Doar vă dați călduțe cei cu interese comune. În viața privată, e treaba ta.

adriann_
adriann_  •  17 Martie 2021, 21:18
Postat de alskar pe 17 Martie 2021, 20:53

uau. Nu mă mir că-ți faci așa ușor „prieteni”.

Nu am prieteni becalisti. De fapt, nu cred ca am cunoscut vreun becalist care sa fie o persoana respectabila. Si stiu ceva lume...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează