FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA ALBA IULIA

La recuperare

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2008 00:00

Atacantul Andrei Zăgrean (22 ani) se află la Bologna, după operaţia efectuată la genunchiul drept la clinica "Isokinetic". El s-a accidentat în etapa a 14-a cu Tg. Mureş (1-0), diagnsticul fiind ruptură de ligamente încrucişate anterioare. "Am început recuperarea cu şedinţe de două ore în fiecare zi, laser, mişcări de gimnastică pentru mobilitatea piciorului, bazin, stretching. Acum s-a dublat volumul exerciţiilor, genunchiul s-a dezumflat, pot să-l îndoi, iar luni o să-mi scoată aţele", a declarat Zăgrean.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (1)
 •  07 Decembrie 2008, 02:58

draga dle hanegar, cu respect tin sa te informez pe matale si pe alti zeci de jurnalisti la fel de prost informati ca tine, ca "Isokinetic" este o clinica de RECUPERARE, nu chirurgicala. profesorul Marcacci si alti meseriasi care au salvat sute de cariere sportive sunt chirurgi, nu medici internisti, specializati in recuperare sportiva. REZUMAT: nici o operatie nu s-a efectuat si nici nu va avea loc vreodata la clinica "Isokinetic" din Bologna.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează