FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA

Ladislau Boloni intervine în haosul din Ghencea: „Să nu fie o a treia Steaua. E o nebunie totală!”

Ladislau Boloni a comentat problemele din Ghencea
Ladislau Boloni a comentat problemele din Ghencea

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iunie 2021 20:24 / Actualizat vineri, 25 iunie 2021 20:54

Ladislau Boloni (68 de ani), nume de referință din istoria Stelei, a comentat fără să menajeze pe nimeni ultimele evenimente petrecute la clubul din Ghencea. 

Fost câștigător al Cupei Campionilor Europeni alături de roș-albaștri, Boloni e dezamăgit că echipa Armatei nu are drept de promovare în prima ligă și se teme că o nouă privatizare ar putea fi asemnănătoare celei petrecute în 2003, când clubul a intrat pe mâinile lui Gigi Becali.

Boloni: „Să nu se ivească un nou FCSB”

„Sunt deosebit de mulți experți în fotbal, inclusiv în Armată, dar să nu pregătești ceva de lungă durată și să nu sprijini niște oameni care în acest domeniu poate văd mai bine decât tine, eu consider că asta e iresponsabilitate. 

Poate voi spune o prostie, dar să nu se ivească un nou FCSB, un nou club care preia, apoi vin iarăși procese. Va fi o a treia Steaua. E o nebunie totală”, a spus Ladislau Boloni, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Fenomenul Steaua este un fenomen deosebit de puternic, un brand deosebit de puternic, care are în spate niște sentimente puternice, pe care e bine să le cultivi și să le duci mai departe - Ladislau Boloni

CSA Steaua nu poate promova încă în Liga 1 

GSP.ro a scris în urmă cu o săptămână că Steaua nu a întreprins până în acest moment niciun demers pentru a-și schimba structura juridică și pentru a respecta regulamentul FRF, dar și Legea Sportului, astfel că nu va putea să acceadă în Liga 1 la finalul campionatului următor.

Comandantul CSA Steaua rupe tăcerea: „Nu putem avea obiectiv promovarea din două motive”

Ştefan Răzvan Bichir, noul comandant al CSA Steaua, a fost prezent astăzi la conferința de presă în care Daniel Oprița a fost reconfirmat în funcția de antrenor al „militarilor”.

„Din păcate, trebuie să fim realiști și onești. Nu putem fixa ca obiectiv promovarea în sezonul actual din două motive: nu cred că vom reuși să îndeplinim condițiile din legea sportului și nu ne putem permite să facem pași pripiți, să repetăm greșelile din trecut. 

Nu vrem să ne întoarcem cu mulți, mulți ani în urmă. Trebuie să găsim cele mai bune soluții, sunt convins că vom găsim sprijinul investitorilor serioși din zona de business”, a transmis Ștefan Răzvan Bichir.

Citește și alte știri de actualitate:

Anghel Iordănescu, necruțător cu CSA Steaua: „Incompetență!” » Suspectează interese ascunse: „Poate a fost un joc prin care au încercat să scoată niște bani de la Becali”

A crescut la Steaua și e categoric: „FCSB e continuatoarea. Am semnat toți!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (11)
hristo8
hristo8  •  26 Iunie 2021, 07:38
Postat de reteleanu pe 25 Iunie 2021, 21:40

chiar si prin lege, anatomic este imposibil :) dar revenind la ce zice boloni: asta da, se poate. pana cand nu se va potoli nebunia asta, in care fiecare roman vrea sa aiba steaua, dinamo, rapidul, craiova lui de garsoniera...

baruch, mai esti mai asexual?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

standart
standart  •  26 Iunie 2021, 07:39
Postat de ali.bec pe 26 Iunie 2021, 00:24

***

Mai bine gigist decât comunist! Jos bolșevismul cu epoleți! Apropo, nu voi ați tras în popor la Revoluție?

parang
parang  •  26 Iunie 2021, 07:28
Postat de duster4 pe 25 Iunie 2021, 21:49

Doar un prost ar putea spune asa ceva.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează