FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA BUCUREȘTI

Boloni o spune răspicat: „Un minister nu ar trebui să aibă echipă profesionistă” + „Este greu să simpatizez cu FCSB”

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 22:44 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 00:06

Fostul mare mijlocaș al Stelei, Ladislau Boloni (70 de ani), a vorbit despre războiul fratricid dintre cei de la CSA Steaua București și FCSB, două entități care se luptă pentru identitatea celui mai mare club din fotbalul românesc. 

Fostul mare fotbalist este de părere că o echipă a ministerului nu ar trebui să aibă echipă de fotbal, așa cum se întâmplă în cazul formației din Liga 2, care a terminat pe loc promovabil, dar care nu va putea juca în Liga 1, din cauza organizării juridice a clubului. 

Boloni crede că vom mai putea vorbi despre spiritul Stelei abia atunci când trupa patronată de Gigi Becali și echipa din Ghencea vor alcătui un tot unitar. 

Momentul de cotitură pentru Dinamo » Ovidiu Burcă a avut demisia pe masă: „Le-am oferit această variantă”
Dinamo
Momentul de cotitură pentru Dinamo » Ovidiu Burcă a avut demisia pe masă: „Le-am oferit această variantă”

Ladislau Boloni, despre războiul dintre CSA Steaua București și FCSB: „Nu e bine ca Steaua să dispară”

„Mi-aș dori ca Steaua, care era iubită de o țară întreagă, care continuă să fie cea mai iubită echipă din România, indiferent că e Steaua sau FCSB, să nu dispară. Trebuie să vorbim de amândouă. 

FCSB a luat naștere în urma unor anumite aranjamente între Minister și patronul actual. Această grupare este condusă într-un anumit fel care nu corespunde cu cel al echipei care a obținut cel mai mare succes din istoria fotbalului românesc. 

Nu este respectat publicul, nu sunt respectați fanii, nu este respectat fotbalul. Este greu să simpatizez cu această echipă”, a declarat Ladislau Boloni, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Ladislau Boloni, despre situația Stelei: „Când vorbim de Ministerul Apărării Naționale vorbim de oameni educați”

Ladislau Boloni și-a continuat ulterior discursul, punând la îndoială calitatea conducătorilor Stelei din acest moment. 

„Când vorbim de Ministerul Apărării Naționale vorbim de oameni educați. Dar și ei cred că se folosesc de echipa de fotbal pentru a avea o vizibilitate mai mare. 

Ei încearcă să găsească căi să nu respecte legea (n.r. - se referă la demersurile Stelei de a promova, fără a se asocia cu un privat, așa cum prevede legea). Cred că acolo ar trebui să fie oameni care să se priceapă mai mult la fotbal. 

Cei de la Steaua trebuie să înțeleagă că trebuie să găsească o entitate cu care să se asocieze. Altfel, Steaua nu va putea juca în campionatul național sau în Europa”, a mai punctat Boloni. 

Ladislau Boloni: „MApN nu ar trebui să aibă echipă profesionistă”

Întrebat de moderator dacă este normal ca un minister, în anul 2023, să finanțeze o echipă de fotbal, Boloni a replicat: „Nu, nu trebuie să aibă echipă profesionistă. 

Dacă s-ar fi schimbat ceva pentru ca ei să promoveze ar fi fost ceva tras de păr. Atât timp cât nu ne vom uni (n.r. - FCSB și Steaua) nu putem spune că suntem cu toții acasă, pe stadionul acela frumos”, a mai precizat Ladislau Boloni. 

Citește și: 

Ce buget va avea Dinamo în Liga 1 » Dezvăluirea lui Ovidiu Burcă: „Am avut azi o întâlnire”

FCSB renunță la încă un jucător, al 8-lea: e cel care urma să-i fie concurent lui Octavian Popescu + Cine vine să fie alternativă pentru regula U21

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  08 Iunie 2023, 08:40
Postat de contrabas3 pe 06 Iunie 2023, 08:52

Tu ești cel mai mare gigist. Comentezi la toate articolele despre FCSB/Steaua, mai mult decât noi, fanii FCSB/Steaua. Lol!

Pai n-am alte articole. Toate-s despre jiji si gasca lui, da’ sa stii ca gigismul e boala, da…. e boala grea, nu se refera la aia care tin cu stiaua. Se refera la cei care sufera de nod in gat de ani buni…si n-au saracii de ei nici un tratament.

istet10
istet10  •  07 Iunie 2023, 19:55
Postat de BindenDanDat pe 07 Iunie 2023, 16:36

Iar daca vorbim despre scoală, de ce mai vedem numele lui Sumudica, Messi, Ronaldo pe aici?

Sa le vedem numele, cine a zis ca nu. Te intrebai cine Boloni si de ce ar trebui luat in seama. Ti-am spus de ce.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  07 Iunie 2023, 16:36
Postat de istet10 pe 07 Iunie 2023, 11:15

Un jucator mai important ca Lacatus, Stoica, Iovan, ... Si cu cea mai multa scoala. Spun eu , care nu sunt indragostit de maghiari.

Iar daca vorbim despre scoală, de ce mai vedem numele lui Sumudica, Messi, Ronaldo pe aici?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează