FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BIHOR - GAZ METAN 0 - 1

Leo-show! Gaz Metan defilează cu Grozavu antrenor: trei victorii consecutive, golaveraj 9-0

Italianul Roberto Romeo mai are contract pînă în 2017 cu Gaz şi speră să-şi ajute echipa să obţină promovarea // Foto: Raed Krishan
Italianul Roberto Romeo mai are contract pînă în 2017 cu Gaz şi speră să-şi ajute echipa să obţină promovarea // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 09 noiembrie 2015 00:00

Venirea lui Leo Grozavu la Mediaş a fost cu noroc, iar găzarii au ajuns ieri la cea de-a treia victorie consecutivă în B2, cu un golaveraj excelent, 9-0.

Chiar dacă au avut un start fals, medieşenii încearcă să recupereze rapid distanța față de primele locuri. Elevii lui Grozavu au reuşit ieri să înscrie tîrziu, dar au pus iar mîna pe cele trei puncte. Italianul Roberto Romeo a reluat imparabil din voleu cu şapte minute înainte de final şi-a adus a treia victorie consecutivă a echipei sale.

Leo Grozavu s-a arătat nemulţumit de arbitraj: "Arbitrul a tolerat intrările dure ale gazdelor. Şi mie îmi place jocul bărbătesc, dar astfel de intrări n-am mai văzut de pe vremea cînd m-am apucat de fotbal".

Omologul său, Dan Mănăilă, a avut un discurs acuzator: "Dacă aceşti băieţi ai mei ar primi minimum de condiţii, ar avea masă, vitaminizare, cazare, aţi fi şi mai mîndri de ei. Trăim cu speranţa că vom mai continua. Nu ucideţi această echipă! Trebuie să precizez că nu accept să-mi fie înjuraţi jucătorii, aşa cum a făcut Grozavu în timpul meciului. Gazul este o echipă bună, dar dacă era 3-1 la pauză pentru noi nu ar fi zis nimeni nimic".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează