FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A

Liberty - Brescia dupa Iacob

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2007 00:00

La meciul Liberty - ISCT ( 2-0) a asistat directorul executiv al echipei italiene Brescia Calcio, Gianluigi Nani. Italianul a venit sa-l urmareasca pe mijlocasul Robert Iacob. Jucatorul s-a pregatit in vara cu echipa din Serie B, dar transferul a cazut pentru ca Iacob nu-si incheiase litigiul cu fosta lui echipa, FC Bihor. Nani i-a mai remarcat pe Lazar, Caciora si Bajner. (Teodor Biris - Oradea)

Liga a II-a - FC Bihor
"Memorie stearsa"
Antrenorul Gheorghe Silaghi nu isi poate explica de ce FC Bihor a pierdut la Caracal (1-3), pe terenul unei echipe care nu cistigase nici un meci pina miercuri. "Am intrat pe teren degajati, fara responsabilitate. Nu ii inteleg pe jucatori. I-am avertizat ca meciul nu va fi atit de usor pe cit pare. In repriza a doua am jucat sub orice critica. Nu am avut nici o idee de joc. Parca li s-a sters tot din memorie cu buretele", a spus Silaghi. (Teodor Biris - Oradea)

Miza pe tineri
Oradenii nu vor sa faca transferuri importante in pauza competitionala, mizind pe tinerii jucatori din lot. "Pentru retur, m-am gindit sa nu aducem pe nimeni, chiar daca unii vor pleca. Avem jucatori talentati la echipa a doua si ar fi bine sa avem si noi curaj sa-i promovam. Mai cistigati am fi daca vom vom promova 4-5 fotbalisti si am termina pe locul 12, decit sa avem tot felul de vise", a spus antrenorul Gheorghe Silaghi. Dupa 16 etape, FC Bihor ocupa locul 9, cu 22 de puncte. (Horia Buz -Oradea)

Liga a II-a - Corvinul
Cedeaza echipa?
Finantatorul hunedorenilor, Florin Uscatu, s-a confesat apropiatilor ca, daca hunedorenii vor pierde si partida de simbata, va lua in calcul vinzarea echipei catre municipalitate. Corvinul nu a mai cistigat de opt etape. Miine, pentru prima data in acest campionat, intrarea pe "Michael Klein" va fi libera. Jucatorii au fost anuntati ieri ca au 1.500 de lei la victorie, simbata, in meciul cu Unirea Alba Iulia, ultimul al turului. (Sami Tamas - Hunedoara)

Liga a II-a - Unirea Alba Iulia

4 absenti
Antrenorul Aurel sunda nu poate conta pe patru jucatori pentru meciul de miine cu Corvinul. Portarul Rotaru este racit, mijlocasul Dilbea acuza o infectie la unghia mare a piciorului sting si va suporta o interventie chirurgicala, atacantul Manea s-a accidentat din nou, iar Zagrean este suspendat. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Intepaturi
Atacantul Ciprian Pepenar crede ca fosta lui echipa, Corvinul, a ajuns in zona retrogradarii pentru ca a renuntat usor la jucatorii valorosi. "Hunedoara se gaseste intr-o situatie disperata, deoarece a renuntat mult prea usor la jucatorii valorosi, printre care si eu, si Mihai Dascalescu, care am ajuns la Alba. Am o ambitie aparte sa cistigam disputa, sa luam toate punctele", a spus Pepenar. Altfel, luni vor veni la Alba trei jucatori nigerieni, care vor fi testati de Aurel sunda. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Liga a II-a - Gaz Metan Medias
"Record"
Antrenorul Mediasului, Cristi Pustai, e convins ca echipa sa nu va ceda locul doi. "Primul obiectiv e sa terminam turul pe aceasta pozitie, acumulind, totodata, 37 de puncte. Ar fi un record de puncte pe un tur de campionat pentru Medias", a spus Pustai. "Echipa are potential. Sint foarte multumit ca am revenit de doua ori pe tabela, la Deva", a adaugat Pustai. (Cosmin Prisca - Medias)

Optimist
Atacantul Claudiu Boaru, golgeterul seriei cu 13 reusite, si-a propus sa inscrie si simbata, in meciul cu Liberty. "Am marcat 16 goluri in ultimele 5 deplasari! Vom inscrie si simbata, cind se intilnesc echipele cu cel mai bun atac, respectiv cu cea mai buna aparare din serie", a spus Boaru. (Cosmin Prisca - Medias)

Liga a III-a - FC Baia Mare

3 puncte cadou
FC Baia Mare a ajuns pe locul secund in Seria a 6-a dupa ce a cistigat la masa verde, scor 3-0, partida cu Unirea Ungheni din etapa a XIV-a. Unirea Ungheni a invins pe teren cu 4-0, dar a folosit un jucator care era suspendat. Baimarenii au acum 31 de puncte, cu 7 mai putine decit liderul Lotus Felix. "Am reintrat in cartile promovarii. Ne gindim acum chiar si la locul I, dar trebuie sa batem in retur, in deplasare, pe Lotus Felix", a declarat presedintele maramuresenilor, Petre Andronic. Azi, in ultima runda a turului, FC Baia Mare va juca pe teren propriu cu Unirea Dej. (Marius Cimpian - Baia Mare)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close