FOTBAL  »  LIGA 2  »  SERIA A 2-A // FC ARGES

Lideri si la bani

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2007 00:00


Jucatorii pitesteni au cistigat cite 5.100 de dolari din prime in acest campionat. Iulian Tames e lider, incasind peste 25.000 $ cu tot cu salariu. In tentativa de a reveni in Liga lui Mitica, FC Arges isi continua parcursul fara greseala in Seria a 2-a, ajungind la 7 victorii consecutive. Izbinda de la Timisoara, 2-1 cu Poli II, le-a adus jucatorilor pitesteni o prima de 1.000 de dolari de caciula.

"Ai rezultate, ai si bani"
Clubul din Trivale este unul fara probleme financiare. Desi au retrogradat la finele campionatului trecut, jucatorii pregatiti de Ionut Badea au aceleasi contracte ca in Liga I, iar bugetul este nelimitat pentru promovarea imediata. Patronul Cornel Penescu ofera prime de 1.000 de dolari la meciurile din deplasare si 400 $ la cele de pe teren propriu. In functie de importanta meciului, primele sint bonusate cu alte sute de dolari. In cele 10 etape scurse pina acum, fotbalistii Argesului au obtinut 8 victorii, pentru care au primit cite 5.100 de dolari.

"Creierul" cu salariu de 10.000 $ pe luna
Mijlocasul Iulian Tames este "creierul" echipei antrenate de Ionut Badea. Campion cu Dinamo, a preferat sa mearga la FC Arges pentru a se stabili in apropierea Pitestiului, la Maracineni, de unde este sotia sa. Este cel mai scump jucator al echipei, costindu-l pe patronul Penescu 500.000 de dolari. Tames are un salariu de 10.000 de dolari pe luna, suma considerata mare si pentru Liga I. "Isi merita banii! E cel mai in forma jucator al nostru si pina acum a inscris 8 goluri ca mijlocas", il lauda patronul Argesului.

500 de dolari este prima de victorie in deplasare a celor de la CSM Rm. Vilcea, ocupanta locului 2. Pitestenii cistiga la un succes afara de doua ori mai mult

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vasilepopa
vasilepopa  •  02 Mai 2017, 17:32

test

Vezi toate comentariile (1)
Comentează