FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

LIGA 2 // Adrian Falub revine la U Cluj » Instalat la miezul nopţii

Articol de - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 10:33

Adrian Falub (48 de ani) este noul antrenor al celor de la U Cluj, după despărțirea de Cristi Dulca (46 de ani).

Daţi ca favoriţi pentru preluarea băncii tehnice a clujenilor, Bogdan Andone şi Ionel Ganea au fost depăşiţi, pe ultima sută de metri, de către Adrian Falub!

Tehnicianul revine la Universitatea după ce a condus ultima oară Concordia Chiajna. U Cluj se află pe loc retrogradabil, 17, cu doar 3 puncte acumulate în primele cinci etape. 

Noul tehnician va debuta pe banca tehnică în partida din Cupa României pe care Universitatea o va disputa săptămâna viitoare în compania bihorenilor de la CSC Sânmartin.

Adrian Falub a mai antrenat-o pe U Cluj în trei rânduri, în sezonul 2006-2007, în 2015, înainte să plece la Al Urooba, și în perioada 2017-2018.

LIGA 2 // Adrian Falub revine la U Cluj » Instalat la miezul nopţii

Cristian Dulca a demisionat de la U Cluj după eşecul, 0-2, înregistrat de „şepcile roşii” în Pantalimon, cu Metaloglobus, în cadrul etapei a cincea din Liga 2. 

Clujenii erau programaţi în deschiderea etapei a șasea din eşalonul secund pe teren propriu, cu UTA, dar partida anunţată pentru vineri seara a fost amânată în condiţiile în care „U” are doi jucători la loturile naţionale, Cosmin Dur-Bozoancă şi Ionuţ Telcean.

VEZI ȘI:

LIGA 2 // Pandurii Târgu Jiu cere 5 milioane de euro de la foștii acționari: „Vom deveni cea mai bogată echipă din Liga 2!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Septembrie 2019, 23:00

va astept la Nicula pe necredinciosi !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Septembrie 2019, 22:58
Postat de marcelclujnapoca pe 07 Septembrie 2019, 22:51

3 puncte pentru UTA si ma duc eu sa iau banii de la stadionul din arad !!! sa vedem cine ii da ! ii spala si vreu sa vad cum se spala in sport ! UTA s-a sacrificat pentru U si ii vrem recompenati !

ei ne-au ajutat anul trecut ! Si merita anul asta promovarea ! ID meu sper ca e retinut ......Haide U .....ma sa crific pentru onoare si valori...sa vredem de unde vine ajutorul....

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Septembrie 2019, 22:53

Haide U !!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează