FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ - CHINDIA TÂRGOVIȘTE

LIGA 2 // Chindia Târgoviște câștigă meciul cu FC Argeș și e lider în Liga secundă! Cum arată clasamentul ACUM

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 16:48

Chindia Târgoviște s-a impus cu 1-0 în deplasarea de pe terenul lui FC Argeș și urcă provizoriu pe primul loc în liga secundă.

Jucătorii argeșeni nu au reușit să îi facă lui Emil Săndoi, 54 de ani astăzi, cadou cele 3 puncte, deși au beneficiat de o lovitură de la 11 metri în minutele de prelungire ale primei reprize. Vasile Buhăescu nu a nimerit însă spațiul porții. 

Golul victoriei a fost marcat Mihai Leca, în minutul 89, cu o lovitură de cap din preajma careului de 6 metri. 

Chindia Târgoviște urcă provizoriu pe locul 1, peste Snagov, Clinceni, Petrolul și U Cluj, dar cu un meci în plus disputat. 

Formația pregătită de Viorel Moldovan este considerată de bookmakeri a treia favorită la promovare, după Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj.

Clasament Liga 2

chindia

Programul etapei 23

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
steauacampioana1
steauacampioana1  •  01 Martie 2019, 20:35

in mod normal snagov si clincei ar trebui sa promoveze la pas,doar o surpriza ar face ca,chindia sa nu termine pe locul 3. p.s.:spun locul 3 ca nu are cele mai bune sanse la primele 2 locuri,dar cred ca este clar pentru oricein ca primele 3 locuri sunt acontate de clinceni,snagov si chindia. u cluj s0a desfiintat oficial cand a intrat in faliment ce se incearca acume ste o gluma proasta. la fel si petrolu,aia s-au desfiintat acum multi ani,aia nu exista.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close