FOTBAL  »  LIGA 2  »  ABONAMENTE

Entuziasm după promovare » CSM Reşiţa a vândut 1000 de abonamente

CSM Reșita a promovat în Liga 2
CSM Reșita a promovat în Liga 2

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2019 11:46

CSM Școlar Reşiţa va juca în noul sezon de eşalon secund cu casa închisă în partidele de pe teren propriu.

După revenirea echipei în Liga a II-a, la capătul unui parcurs remarcabil în retur, CSM pregăteşte atent debutul la noul nivel competiţional.

„Reşiţenii sunt dornici de fotbal de calitate. S-au vândut, până acum, 1000 de abonamente pentru partidele din viitorul campionat, o cifră remarcabilă pentru noi. Ne bazăm, în primul rând, în noul sezon, pe jocurile de pe teren propriu unde vom beneficia, etapă de etapă, de un public entuziast”, a precizat Cristi Bobar, preşedintele reşiţenilor.

Leo Doană a fost confirmat în postura de antrenor principal şi va suna adunarea pentru reluarea antrenamentelor pe 20 iunie. Toată perioada de pregătire se va derula pe plan local şi va include şi un cantonament pe Semenic.

VEZI ȘI:

Primele transferuri la Chindia » Andrei Burlacu şi Ovidiu Bic se mută în Dâmboviţa

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  18 Iunie 2019, 21:52

Felicitari ! Va asteptam la Cluj ! Resita merita loc in Liga 1 ! Votati 18 echipe in Liga 1 !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează