FOTBAL  »  LIGA 2  »  SLOBOZIA - FARUL

LIGA 2. Farul reușește să învingă Unirea Slobozia și se apropie de locurile de play-off

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 15:12 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 17:04

Farul a învins în această după-amiază Unirea Slobozia, scor 2-0, într-un meci restant din etapa cu numărul 5. Partida a început la ora 15:00 și nu a fost transmisă la TV. 

Farul a reușit să înscrie ambele goluri ale partidei încă din prima repriză, Banyoi și Cruceru trecându-si numele pe lista marcatorilor. În acest moment, echipa constănțeană se află pe locul 7 al Ligii 2, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 6, Petrolul Ploiești. Doar primele 6 locuri din clasament intră în play-off-ul pentru promovarea în primul eșalon.

FINAL. Slobozia - Farul 0-2

Echipe de start:

Unirea Slobozia (4-3-3): I. Poiană – Stoianovici, Gab. Lazăr, Ibrian, C-tin. Toma (cpt.) – Vl. Suciu, Bg. Danciu, Mih. Adăscăliței – Răduca, Ad. Moldovan, Trucă
Antrenor: Costea Enache

Farul Constanța (4-3-3): Dur-Bozoancă – Băjan, Antoche (cpt.), I. Ursu, D. Panait - Ant. Cruceru, Cărăruș, Fl. Bălan - Bîrnoi, Măzărache, Banyoi
Antrenor: Ianis Zicu

Clasament Liga 2: 

Citește mai multe știri din Liga 2:

EXCLUSIV Angelescu risipește zvonurile legate de banii investiți la Rapid: „Nu a existat niciun ban venit de la Primăria Sectorului 1 sau de la domnul Tudorache”

FC U Craiova 1948 a anunțat noul antrenor al echipei: Adrian Mititelu a pus interimar un preparator fizic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează