FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

LIGA 2. Final de cantonament pentru Petrolul: „Am stat de dimineață până seară pe teren”

Costel Enache e pregătit de play-off
Costel Enache e pregătit de play-off

Articol de - Publicat luni, 08 iunie 2020 17:20

Petrolul a încheiat astăzi cele 14 zile de cantonament efectuate pe plan local. După ce au efectuat al treilea test COVID 19 jucătorii au primit două zile libere până miercuri când urmează să se reia pregătirile. 

„A fost ceva inedit şi pentru noi, pentru că nu ne-am mai confruntat cu o astfel de situație. Am stat de dimineață până seară pe teren cu grupele de jucători, a fost destul de complicat de organizat antrenamentele, dar am găsit soluții și sunt bucuros că am încheiat cu bine această perioadă. Evident, nici pentru jucători nu a fost foarte confortabil, pentru că și ei au alte așteptări, alte obiceiuri, sunt obișnuiți să socializeze, să se antreneze în grup, să aibe meciuri! 

Una peste alta, însă, consider că ne-am făcut treaba bine și sunt foarte mulțmit de modul în care băieții au răspuns în această perioadă, de implicarea lor la antrenamente, de concentrarea și de unitatea de echipă de care au dat dovadă, chiar și în condițiile speciale cu care ne-am confruntat! Este doar un prim pas, știm cu toții că greul abia urmează, dar avem toate argumentele necesare astfel încât să fim optimiști și să credem că lucrurile vor merge spre bine”, a precizat tehnicianul Petrolului la ieşirea din cantonament.

VIDEO / Costel Enache, mesaj pentru campania „coronavirus în ofsaid”

Citește și alte știri despre Liga 2:

LIGA 2. TAS, ți-era dor de România? Tribunalul de la Lausanne trebuie să facă dreptate într-un nou caz important!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează