FOTBAL  »  LIGA 2  »  BUZĂU

Ilie Stan, aniversare fericită la Buzău: „A fost cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi”

Ilie Stan a primit 3 puncte cadou
Ilie Stan a primit 3 puncte cadou

Articol de - Publicat marti, 20 octombrie 2020 08:27 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 08:29

SCM Gloria Buzău a câștigat, scor 2-0, la Călărași, în fața Dunării, prin golurile marcate de Gabriel Nedelea și Liviu Iurcu. 

Jucătorii i-au dedicat succesul lui Ilie Stan. Antrenorul formației a împlinit în ziua disputei 53 de ani: „A fost cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi. O zi frumoasă pentru mine și echipă. Sper să eliminăm aceste oscilații din evoluțiile noastre și să pătrundem la finele turului de campionat în play-off”, a declarat Ilie Stan după jocul de la Călărași. 

Gloria Buzău vrea în play-off-ul din Liga 2

În etapa următoare buzoienii joacă acasă cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, sâmbătă, de la ora 11:00. Până atunci Ghinga și compania vor evolua în Cupa României, miercuri, la Însurăței, cu Dacia Unirea Brăila.

Clasament Liga 2:

VIDEO. Ilie Stan a povestit cel mai scurt derby din cariera lui la Steaua: „Am stat în teren doar primele 30 de secunde din meci”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Demisie de ultimă oră în Liga 2: „Îmi este rușine pentru suporterii aceștia minunați”

Viorel Moldovan primește întăriri la Petrolul » Are în probe un atacant care a trecut pe la Watford, Udinese, Fiorentina și CFR Cluj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează