LIGA 2  ·  DESPĂRȚIRE

LIGA 2. După Dorinel Munteanu și Reșița, încă un „divorț” în liga secundă: Alexandru Pelici a plecat de la Ripensia

Alexandru Pelici nu mai e antrenor la Ripensia Timișoara
Alexandru Pelici nu mai e antrenor la Ripensia Timișoara

Articol de - Publicat sambata, 30 mai 2020 14:27

Timişoreanul Alexandru Pelici (46 ani) şi-a încheiat oficial colaborarea cu Ripensia Timișoara. 

Sosit la finele anului 2018, Pelici s-a clasat alături de Ripensia pe 13 în ediţia trecută, loc pe care se aflau timişorenii şi la momentul stopării campionatului. 

„În urmă cu puțin timp, clubul nostru s-a despărțit, pe cale amiabilă, de antrenorul Alexandru Pelici, care preluase banca tehnică încă din toamna lui 2017. Noi îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru Ripensia de-a lungul acestor sezoane și pentru devotamentul său! Îi dorim mult succes pe mai departe în carieriă!”, au comunicat oficialii clubului de pe Bega. 

Ripensia se va despărţi sigur şi de mijlocaşul dreapta George Monea (23 ani), jucător sosit de la Hermannstadt în timpul mandatului lui Pelici. 

Printre echipele cu care Alexandru Pelici se află în discuții se numără inclusiv CSM Reșița, echipa care și-a încheiat recent colaborarea cu Dorinel Munteanu.

VIDEO. Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre Liga 2:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1