FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Liga 2, întreruptă de coroanvirus » Măsura luată de Costel Enache la Petrolul

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2020 17:52

Pe fondul pandemiei de coronavirus, conducerea divizionare secunde Petrolul a decis să acorde jucătorilor o vacanță obligatorie de câteva zile după ce, astăzi, antrenorul Costel Enache a condus un ultima antrenament. 

„Urmărim situația și vedem cum vor evolua lucrurile în zilele următoare. Știm și că marți va fi o întrunire la nivel de UEFA și, probabil, atunci vor fi stabilite mai multe lucruri și vor fi transmise anumite direcții către Federațiile naționale. Deocamdată întrerupem antrenamentele până miercuri, dar vom fi în permanent contact pentru a vă anunța orice eventuală modificare. Recomandarea noastră este să evitați pe cât posibil ieșirile și căutați să vă protejați cât mai atent”, a fost mesajul pe care oficialii clubului ploieștean l-au transmis către jucători înaintea acestei minivacanțe de câteva zile.

Fotbalul, întrerupt din cauza coronavirusului

Federația Română de Fotbal a decis anularea tuturor evenimentelor până la finalul lunii martie. În aceasă perioadă Petrolul ar fi trebuit să primească vizita Ripensiei Timișoara.

Vezi și:

Situația la zi în fotbalul european: 42 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează