FOTBAL  »  LIGA 2  »  STIRI LIGI INFERIOARE

Liga a II-a - CFR Timisoara

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2007 00:00

Liga a II-a - CFR Timisoara
La Dinamo
Mijlocasul Dragos Dragalina a fost achizitionat de Dinamo.  "Campioana i-a monitorizat pe Dragos, Grigorie si Parfenie, luind acum decizia sa-i transfere. Ma bucur pentru ei, e un pas important in viata lor. Inseamna si ca s-a lucrat bine cu ei", a spus secundul timisorenilor, Dan Cuedan. Dragalina a fost cumparat de CFR Timisoara de la UTA. (Radu Romanescu)

Liga a II-a - Ariesul

Revine Rosca?
Tehnicianul Victor Rosca a refuzat oferta de a antrena Corvinul pentru ca principalul finantator al Corvinului, Florin Uscatu, nu l-a acceptat ca secund pe Nelu Mitrica. Rosca este acum in tratative avansate cu Ariesul, varianta confirmata de primarul municipiului Turda, Tudor stefanie: "Astazi a fost o runda de negocieri cu dinsul, dar nu stiu daca s-a si concretizat, pentru ca eu nu am participat la sedinta". Rosca ar reveni la Ariesul, de unde a demisionat dupa 7 etape.  ( Sami Tamas - Hunedoara)

Liga a II-a - Corvinul
Ironii
Fanii au postat pe site-ul oficial al suporterilor Corvinului Hunedoara, www.corvinulhunedoara.uv.ro, jocul "Pedepseste-l pe Coaja", dedicat fostului director executiv al Corvinului, Octavian Cojocaru. Acesta a demisionat saptamina trecuta, dar a ramas in cadrul clubului ca antrenor la Centrul de copii si juniori. (Sami Tamas - Hunedoara)

Liga a II-a - Muresul Deva
Oferte
Pus pe lista de transferuri de Muresul, care l-a evaluat la 20.000 de euro, mijlocasul Alin Bitis (26 ani) este asaltat de oferte. "Am fost contactat de mai multe echipe din liga secunda si chiar din Liga I. Am inteles ca si la club au sosit oferte de transfer pe adresa mea. Voi pleca de la Deva doar daca vreuna dintre oferte va fi pe placul finantatorilor clubului", a spus Bitis, care a marcat 5 goluri in tur. Vilcea este una dintre formatiile interesate de jucatorul legat de Muresul pina in vara lui 2009. (Sami Tamas - Deva)

Liga a II-a - Unirea Alba Iulia
Tintele Unirii
Unirea va incerca sa transfere trei- patru jucatori de valoare in aceasta iarna. Pe lista clubului ardelean se afla, printre altii, M. Oprea (Ceahlaul), T. Moldovan (Nyreghaza), Lupascu (Dacia Mioveni), Rahoveanu (ex-Muresul Deva) sau Pascal (Corvinul). Altfel, in meciul de amical de azi cu Ariesul Cimpeni, care va avea loc la Ciugud, vor fi testati sirbii Djordje Vlajic (30 de ani, mijlocas) si Vladimir Milenkovic (25 de ani, atacant). (Dan Henegar - Alba Iulia)

Liga a II-a - FC Bihor
  Cadou pentru un detinut
Presedintele Alexandru Toth impreuna cu antrenorii Gheorghe Silaghi si Mircea Fodor au mers ieri la Penitenciarul din Oradea pentru a a darui unui detinut un echipament ros-albastru (foto), o minge cu autografele jucatorilor, o diploma si un fanion. Extrem de emotionat, Sergiu Covaciu, care a expediat 5 scrisori pe adresa clubului, a plins cind i-au fost inminate darurile. "De vreo12 ani imi doresc un echipament in culorile mele preferate, rosu si albastru", a spus suporterul, condamnat la 5 ani si 2 luni pentru tilharie. "Am gasit aici un suporter adevarat, cum nu avem multi in libertate. Fiecare om are dreptul la o a doua sansa", a declarat tehnicianul Silaghi. (Teodor Biris - Oradea)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează