FOTBAL  »  LIGA 2  »  STIRI LIGI INFERIOARE

Liga a II-a - FC Bihor

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2007 00:00

Florut la Sampdoria
Internationalul de juniori Under 17, Alin Florut, va fi testat de echipa italiana Sampdoria Genova. Mijlocasul va juca pentru gruparea italiana intr-un turneu care se va desfasura in perioada 4-8 decembrie. "Datorita relatiilor bune pe care le avem cu clubul italian am decis sa-l lasam. Va fi o experienta interesanta pentru Florut", a spus presedintele Alexandru Toth. Florut (16 ani) a fost remarcat de scouterii Sampdoriei la meciurile echipei nationale Under 17, pregatita de Cristian Sava. ( Teodor Biris - Oradea)

Adio, Ryan!
Conducerea oradenilor a ajuns la o intelegere cu atacantul american Ryan Alexander pentru rezilierea amiabila a contractului. La FC Bihor, Alexander a bifat in total 200 de minute, adunate in meciurile cu Gaz Metan Medias, FC Arges, Minerul Lupeni, Poli II, Jiul Petrosani si Ariesul Turda. Nu a marcat nici un gol, iar antrenorul Silaghi s-a declarat dezamagit de prestatiile lui. (Teodor Biris - Oradea)

"Memorie stearsa"
Antrenorul Gheorghe Silaghi nu isi poate explica de ce FC Bihor a reusit sa piarda la Caracal (1-3), pe terenul unei echipe care nu cistigase nici un meci pina ieri. "Am intrat pe teren degajati, fara responsabilitate. Nu ii inteleg pe jucatori. I-am avertizat ca meciul nu va fi atit de usor pe cit pare. In repriza a doua am jucat sub orice critica. Nu am avut nici o idee de joc. Parca li s-a sters tot din memorie cu buretele", a spus dezamagit Silaghi. (Teodor Biris)

Liga a II-a - Unirea Alba Iulia
Satul
Tehnicianul Aurel sunda a declarat ieri, dupa egalul, 0-0, cu Jiul, ca abia asteapta sa se incheie turul de campionat. "Toata lumea s-a saturat de aceasta suferinta. Evoluam fara atacanti. Toti cei care se afla in lot si joaca pe acest post au avut sansa lor, dar nu marcheaza, ba mai mult, nu reusesc sa-si creeze nici macar o ocazie de-a inscrie", a declarat, dezamagit de joc, antrenorul Unirii, Aurel sunda. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Liga a II-a - Liberty
Iacob urmarit
La meciul de ieri, Liberty - ISCT, scor 2-0, a asistat directorul executiv al echipei italiene Brescia Calcio, Gianluigi Nani. Italianul a venit sa-l urmareasca pe mijlocasul Robert Iacob, care s-a pregatit in vara cu echipa din Serie B, dar transferul a cazut. Nani i-a mai remarcat pe Lazar, Caciora si Bajner. (Teodor Biris)

Liga a II-a - CFR Timisoara
Revedere cu Mudura
Asistentul Dorin Mudura, implicat in conflictul cu Ionel Ganea, a fost luat in vizor de catre spectatori. In minutul 70, in timp ce jocul era intrerupt pentru o schimbare la pitesteni, Doman a trecut in alergare pe linga Gosa si l-a bruscat. Timisorenii au reactionat imediat si s-a creat un meleu la centrul terenului. Faptul ca Mudura nu i-a semnalat  nimic "centralului" i-a iritat la culme pe spectatori. "Bine ca numai pe Ganea l-ai vazut!", au strigat fanii, dupa care au trecut la ironii: "Mudura, ai grija ca e Ganea aici!". Oradeanul a raspuns cu semn de nepasare din mina. (Dana Surulescu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează