FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGI INFERIOARE

Liga a II-a - Muresul Deva

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2007 00:00

Liga a II-a - Muresul Deva
6 decapitari
Consiliul de Administratie al echipei hunedorene a luat masuri dure dupa ultimele patru infringeri consecutive, care au culminat cu 0-6 la Pitesti. Capitanul Rahoveanu, Cires, Baciu, Bunea si Pacurar au fost pusi pe liber, iar Bitis a fost trecut pe lista de transferuri, fiind evaluat la 20.000 de euro. "Decizia este irevocabila. In ultimele patru etape jucatorii nominalizati au avut o atitudine neperformanta pe teren, care nu i-a multumit pe conducatorii clubului. Ei sint liberi sa plece", a declarat directorul de organizare al Muresului, Gheorghe Turlea. ( Sami Tamas - Deva)

Sageti catre Barbu
Surprins ca a fost exclus din lot, capitanul Vasile Rahoveanu l-a atacat pe antrenorul Gheorghe Barbu. "Cit am stat la aceasta echipa nu prea am avut parte de antrenamente tactice. Fiecare a jucat ce a stiut si ce a putut. Rezultatele obtinute in tur indica faptul ca ne-am facut bine treaba. Pacat ca ne-am despartit asa. Eu sint cu constiinta impacata ca mi-am facut bine datoria", a spus Rahoveanu. (Sami Tamas - Deva)

Renunta la fotbal

Atacantul Marius Pacurar (33 de ani) a marturisit ca intentioneaza sa renunte la fotbal dupa ce a fost dat afara de Muresul Deva. "Am fost dati afara fara sa ni se de-a prea multe explicatii, mai ales ca eu am venit la echipa accidentat si am evoluat mai putin chiar in meciurile incriminate de conducatori. Ma gindesc sa renunt la fotbal", a spus Pacurar, care si- a predat ieri echipamentul de prezentare si de joc (foto, dreapta) alaturi de ceilalti coechipieri la care Deva a renuntat. (Sami Tamas - Deva)

Liga a II-a - FC Bihor
Asteapta banii
Jucatorii oradeni nu au luat un salariu, iar prime nu li s-au virat din etapa a doua. Antrenorii au primit ultima leafa in august si n-au incasat nici o prima.
"Finantatorii clubului ar trebui sa inteleaga ca sintem si noi oameni, si traim din munca pe care o facem. Avem si noi familii de intretinut si toate au o limita. Sa speram totusi ca vom avea Sarbatori fericite",  a spus antrenorul Gheorghe Silaghi. "Facem demersurile necesare ca pina la data cind vor pleca in vacanta sa dam banii jucatorilor", a promis presedinele Alexandru Toth. ( Teodor Biris - Oradea)

Bun si locul 8
Antrenorul Gheorghe Silaghi este multumit de bilantul echipei FC Bihor, care a incheiat turul pe locul 8, cu 25 de puncte. "Este o clasare meritorie, avind in vedere ca avem un lot tinar. Sigur, putea fi si mai bine. Imi vin acum in minte remizele de pe teren propriu cu Resita si Poli II sau esecul de la Caracal, in care am pierdut puncte importante, care ne-ar fi asigurat un loc fruntas. Totusi, ne putem declara multumiti", a spus Silaghi. In sezonul trecut, FC Bihor a terminat prima parte a campionatului pe locul 14 cu doar 18 puncte. (Teodor Biris - Oradea)

Liga a II-a - Liberty

Teste in Italia
Fundasul dreapta Pal Lazar sustine probe la Piacenza, iar mijlocasul Razvan Caciora si atacantul Balint Bajner vor fi testati de Parma. Pe linga acestia, o echipa combinata din juniorii nascuti in 1991 si 1992 se va pregati timp de o saptamina la Piacenza. "Am fost invitati sa efectuam un stagiu de pregatire, pentru ca sint interesati de mai multi dintre juniorii nostri", a declarat Catalin Sarmasan, presedintele executiv al echipei Liberty. (Teodor Biris - Oradea)

Liga a II-a - Corvinul Hunedoara
 Disponibilizati
Antrenorul Titi Alexoi a renuntat la serviciile a sapte jucatori: Hategan, Fodor, M. Ionica,Ungureanu, Loghin, A. Stroe si Pavel. "Sint jucatori care au incercat sa ne ajute in tur, dar care nu-si pot depasi limitele. Nu ne pot ajuta sa ne salvam de la retrogradare", a explicat decizia Alexoi. (Sami Tamas - Hunedoara)

Demisie respinsa
Finantatorul Florin Uscatu nu va semna demisia antrenorului Constantin Alexoi. "Nu am cerut capul nimanui. Nu sint de acord cu nici o demisie. Nu aceasta este solutia iesirii din criza", a declarat Uscatu. Patronul i-a dat mina libera lui Alexoi sa faca transferuri si sa perfecteze contractele jucatorilor. Tehnicianul Titi Alexoi crede ca echipa, situata pe locul 16 la finalul turului,  se poate salva de la retrogradare. "Cu o pregatire de iarna buna si cu transferul a 4-5 jucatori cu experienta, eu cred ca putem evita retrogradarea. Deja am un plan de bataie", a declarat Alexoi. (Sami Tamas - Hunedoara)

Rosca ofertat
Conducerea Corvinului l-a contactat pe Victor Rosca sa preia echipa. Antrenorul a marturisit ca va lua in calcul oferta doar dupa ce situatia tehnicianului demisionar Titi Alexoi va fi clarificata. "Am avut o discutie de principiu cu finantatorul Florin Uscatu in prezenta vicepresedintelui Mircea Patrascu si a directorului sportiv Octavian Cojocaru. Sint interesat sa antrenez la Hunedoara, insa nu vreau sa iau locul nimanui", a spus Rosca, aflat sub contract cu echipa de liga a treia, CFR Simeria. Rosca vrea sa vina la Hunedoara impreuna cu Nelu Mitrica, antrenor- jucator la Simeria. (Sami Tamas - Hunedoara)

Liga a II-a - Unirea Alba iulia

Refuz
Conducerea clubului nu va accepta cererea capitanului Ionut Cazan de reziliere a contractului ce va expira peste sase luni.  "Nu-i dam drumul si nu discutam de sume pentru transfer in acest moment. Cautam sa negociem, sa ne intelegem asupra viitorului contract", a spus Marian Sarmes, presedintele CA al FC Unirea. "Vreau sa plec si in cel mai rau caz sint obligat sa ramin la Unirea pina la vara, daca nu gasesc intelegere. Am o oferta tentanta din Ungaria", a spus Cazan, care a fost monitorizat de Sopron. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Meci amical

Inter Ciugud (IV) - Unirea Alba Iulia (II) 0-5
Au marcat: Budean (64, 86), G. Grozav (69, 77), R. Oprea (82)
Unirea: stef - Hirciaga, I. Grozav, Hodor, Balas - Selagea, D. Maghici, Balidele, Kizito - Zagrean, Kareem. Antrenor: Aurel sunda. Au mai jucat: Galdeanu, R. Oprea, D. Tatar, C. Cristea, Budean, G. Grozav, Nadasan. Jjucatorii Balidele, Kizito si Kareem, aflati in teste, nu vor fi retinuti la Alba Iulia. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close