FOTBAL  »  LIGA 2  »  STIRI LIGI INFERIOARE

Liga a II-a - Unirea Alba Iulia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2007 00:00

Liga a II-a - Unirea Alba Iulia
Sirbii confirma
In meciul amical de ieri cu Ariesul Cimpeni (3-0), antrenorul Aurel sunda a testat doi jucatori sirbi. Mijlocasul Vlajici (30 ani, OFK Belgrad) si atacantul Milenkovici (25 ani, Radnicki Nis) n-au dezamagit, ultimul deschizind scorul."Ambii au lasat o impresie favorabila. Se vede ca stiu jocul, si ca valoric se situeaza peste media echipei noastre", a spus sunda, care ii va mai urmari pe cei doi si in partida de verificare de joi cu CSM Sebes. Daca vor da satisfactie, cei doi vor semna pe un an cu Unirea. (Dan Henegar - Alba Iulia).

AMICAL / Unirea Alba Iulia (II) - Ariesul Cimpeni (IV) 3-0
Au marcat: Milenkovici (17), Foro (71), Zagrean (82).
Unirea: C. stef - Hirciaga, I. Grozav, Hodor, Balas - Foro, R. Oprea, Vlajici, C. Cristea - Milenkovici, G. Grozav. Antrenor: Aurel sunda. Au mai jucat: D. Tatar, Zagrean, D. Galdeanu, Selagea, Nadasan). (Dan Henegar)

Liga a II-a - CFR Timisoara
La Dinamo
Mijlocasul Dragos Dragalina a fost achizitionat de Dinamo.  "Campioana i-a monitorizat pe Dragos, Grigorie si Parfenie, luind acum decizia sa-i transfere. Ma bucur pentru ei, e un pas important in viata lor. Inseamna si ca s-a lucrat bine cu ei", a spus secundul timisorenilor, Dan Cuedan. Dragalina a fost cumparat de CFR Timisoara de la UTA. (Radu Romanescu)

Liga a II-a - Corvinul
Refuzati de Beregszaszy
Antrenorul emerit de atletism stefan Beregszaszy a refuzat oferta oficialilor hunedoreni de a se ocupa in intersezon de pregatirea fizica a fotbalistilor. "Am spus ca sint dispus sa colaborez doar cu Alexoi pe care il cunosc si stiu ca este un antrenor devotat meseriei", a declarat Beregszaszy. El spune ca gruparea hunedoreana ii datoreaza 1.200 de lei de la o precedenta colaborare, cind Octavian Cojocaru era presedinte executiv. ( Sami Tamas - Hunedoara)

Ironii
Fanii au postat pe site-ul oficial al suporterilor Corvinului Hunedoara, www.corvinulhunedoara.uv.ro, jocul "Pedepseste-l pe Coaja", dedicat fostului director executiv al Corvinului, Octavian Cojocaru. Acesta a demisionat saptamina trecuta, dar a ramas in cadrul clubului ca antrenor la Centrul de copii si juniori. (Sami Tamas - Hunedoara)

Liga a II-a - Muresul Deva
Oferte

Pus pe lista de transferuri de Muresul, care l-a evaluat la 20.000 de euro, mijlocasul Alin Bitis (26 ani) este asaltat de oferte. "Am fost contactat de mai multe echipe din liga secunda si chiar din Liga I. Am inteles ca si la club au sosit oferte de transfer pe adresa mea. Voi pleca de la Deva doar daca vreuna dintre oferte va fi pe placul finantatorilor clubului", a spus Bitis, care a marcat 5 goluri in tur. Vilcea este una dintre formatiile interesate de jucatorul legat de Muresul pina in vara lui 2009. (Sami Tamas - Deva)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close