FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC TIMIŞOARA

Loviţi de FIFA: FC Timişoara penalizată cu 6 puncte :S

Brezinsky încă îi dă mari bătăi de cap Timișoarei
Brezinsky încă îi dă mari bătăi de cap Timișoarei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 15:59

Cu grave probleme financiare, din cauza cărora n-a primit licenţa pentru Liga 1, şi cu mulţi jucători care au trebuit să părăsească echipa, FC Timişoara a primit o nouă lovitură. De la FIFA. Forul mondial a solicitat ca FRF să pună în aplicare sacţiunea dictată contra clubului bănăţean, care va fi penalizat în sezonul următor al Ligii a II-a cu 6 puncte pentru o datorie din anul 2008, informează www.frf.ro. Comitetul de Urgenţă al FRF va lua în discuţie această situaţie în şedinţa din 26 iunie.

De unde vine necazul? FC Timişoara are o datorie către clubul ceh Slovan Liberec, reprezentînd o restanţă de plată din transferul fundaşului Milos Brezinsky. Conform unor surse din cadrul grupării ”violete”, Timişoara are de plată 1.050.000 de euro către Liberec, plus 100.000 de euro penalităţi.

FC Timişoara a pierdut litigiul cu Slovan în ceea ce priveşte această restanţă atît în faţa Judecătorului Unic al Comisiei FIFA pentru Statutul Jucătorilor în 11 august 2010, cît şi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne la 9 septembrie 2011.

FC Timişoara l-a luat pe Brezinsky de la Liberec în 2008. Acesta a evoluat la formaţia bănăţeană pînă în 2010, cînd şi-a reziliat de comun acord contractul. Acum, el se află sub contract cu Viktoria Plzen, dar e împrumutat la Ceske Budejovice.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
frf_still_sucks
frf_still_sucks  •  26 Iunie 2012, 13:37
Postat de castocaru pe 20 Iunie 2012, 17:34

Eu unul ma bucur pentru ce pateste timisoara .. prea mult si prost vorbea uratu ala de la ei

Si eu ma bucur cand moare ma-ta, cand mori tu ...si m-as bucura sa nu faci copii, pentru ca prostia ta e prea crasa cand te bucuri de ceea ce plateste un club din cauza patronului. Ca si cum eu m-as bucura ca ma-ta e oaie (apeland la aceeasi mentalitate creatza), ceea ce in cazul tau, as aduce oricum grave ofense bietului animal.

policar
policar  •  22 Iunie 2012, 01:38

Dupa ce a pus primar , Iancu a reusit si lovitura de gratie data lui Poli, bravo timisoreni; las ca rezolva Robu lu Iancu sa nu mai avem echipa , mati caractere ROBU-IANCU-BOJIN; UNDE E POLI , SUB PRESUL PE CARE STAU CEI TREI

vpopescu58
vpopescu58  •  21 Iunie 2012, 21:13

Timișoara , unul dintre cela mai mari orașe din Rmânia nu apoate avea echipă ân Liga I din cauza : .1. FRF în frunte cu Mirccea Sandu ( eu cred ca timp este in fruntea FRF Timisoara nu va pupa liga I) 2. Domnului Iancu, care a crezut ca poate face afaceri pe banii altora. 3.Administratiei locale care nu s-a implicat destul 4.Omenilor de afaceri din Timisoara care nu sponsorizeaza fotbalul autohton Ce este de facut ? 1. Modernizarea stadionului ex. stadionul din Cluj sau Ploiesti 2. Noul primar sa se implice la atragerea de fonduri pentru reconstructia lui Poli. 3. Platirea tuturor datoriilor

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close