FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENORI

Luceafărul Oradea are planuri de promovare! A numit pe bancă doi foști antrenori dinamoviști

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iunie 2017 10:17

Luceafărul Oradea vrea ca în sezonul viitor să promoveze în Liga 1, iar șefii echipei au ales noii antrenori.

Cornel Țălnar va fi noul antrenor principal, iar Florentin Petre va fi secundul echipei care în sezonul trecut a terminat pe locul 10 în Liga a 2-a.

"Am fost sunat după ce am terminat contractul cu FC Brașov.  E o echipă cu mari pretenții, vrea să promoveze în sezonul viitor. Acolo sunt oameni care vor să investească. Vom face tot posibilul pentru a duce echipa în Liga 1", a spus Florentin Petre la TV Digi Sport.

Țălnar și Petre au lucrat împreună la FC Brașov, dar echipa s-a desființat la finalul sezonului recent încheiat.

De-a lungul carierei, Țălnar, 60 de ani, a antrenat la FC Inter Sibiu, Dinamo, U Cluj, Ceahlăul, FC Brașov, Dinamo II, Oman Club și Chiajna. Florentin Petre, 41 de ani, a fost antrenor principal la Dinamo II și antrenor secund la Dinamo II, Dinamo și FC Brașov.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează