FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEȘTI

"Lupii" nu se joacă! Un jucător din Liga 1 și un brazilian au semnat cu Petrolul!

Sebastian Ghinga, în dreapta
Sebastian Ghinga, în dreapta

Articol de - Publicat sambata, 23 iunie 2018 16:27

Petrolul a mai adus un jucător obișnuit cu aerul primului eșalon competițional după ce clubul condus de Cristi Vlad bifase alte două mutări reușite, Claudiu Herea și Florin Plămadă.

A venit rândul lui Sebastian Ghinga să semneze un acord valabil doi cu echipa antrenată de Leo Grozavu. Om de bază, stagiunea trecută, la Sepsi Sfântu Gheorghe, Ghinga și-a mai legat numele, de-a lungul unei cariere importante, de cluburi precum Aerostar Bacău, Sportul Studenţesc, FC Botoşani, Academica Clinceni şi Metalul Reşiţa.

Altfel, cu trei certitudini, Herea, Plămadă și Ghinga, dar cu foarte mulți jucători aflați în probe, tehnicianul Leo Grozavu va organiza, mâine, un joc școală pentru a trece în revistă lotul de care dispune la acest moment.

După venirile lui Claudiu Herea, Florin Plămadă şi Sebastian Ghinga a venit rândul unui jucător brazilian să bată palma cu responsabilii clubului petrolist. A venit rândul unui jucător brazilian de 25 de ani să semneze un angajament pe trei sezoane cu echipa antrenată de Leo Grozavu.

John Theodoro Sobrinho s-a alăturat lotului petrolist şi este văzut de responsabilii echipei drept un jucător cu un excelent potenţial în linia de mijloc sau chiar în atac unde noul jucător al ploieştenilor poate evolua.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
100002473541087
Danut Ognean  •  23 Iunie 2018, 19:38

cum de nu la luat marele gigi pe brazilian la fcsp

1941654666116874
Dan Ilea  •  23 Iunie 2018, 19:09

Locul Petrolului este in Liga 1.Avem multe echipe cu traditie in fotabalul romanesc,care se zbat in ligile inferioare.Aceasta este rezultatul politicilor in domeniul sportului.De ce o Primarie de nivelul Chiajnei sau Voluntariului isi poate permite sa tina o echipa in prima liga,iar marile orase ale tarii care au echipe de traditie in fotbalul romanesc,precum Clujul,Timisoara,Aradul,Ploiestiul etc,nu-si pot permite?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează