FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Machado şi Baiano, aşteptaţi în Copou

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

Machado si Baiano, care sezonul trecut au fost legitimaţi la Universitatea Cluj, vor negocia astăzi, la Bucureşti, un transfer la Poli Iaşi

Ambii jucători brazilieni au contribut la promovarea "Şepcilor Roşii" în prima ligă. Gabriel Teixeira Machado, jucător care în trecut a evoluat şi la Grasshopper Zurich, a fost cel de-al doilea marcator al echipei clujene în sezonul trecut, cu 8 goluri în 23 de partide.

De partea cealaltă, Baiano a fost folosit mai puţin, evoluând în doar 10 partide de ligă secundă. Dacă Machado este un jucător tânăr, care a împlinit acum o săptămână 21 de ani, Baiano este deja un jucător cu experienţă, mijlocaşul defensiv având 29 de ani.

Cei doi nu sunt singurii străini aşteptaţi de Ionuţ Popa. Alături de ei va ajunge la Poli Iaşi şi fundaşul central Yves Simplice Mboussi, care a jucat ultima dată la Nyíregyháza Spartacus şi a dat în trecut probe de joc la Dinamo Bucureşti.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează