FOTBAL  »  LIGA 2  »  TEREN

Mari probleme pentru o campioană a României: "Zilele viitoare putem rămîne fără terenul de antrenament"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 14:39

Oțelul, campioana din sezonul 2010-2011, are mari probleme după ce a rămas fără terenul de joc și riscă să rămînă și fără teren de antrenament.

Cristi Munteanu, managerul echipei Oțelul, retrogradată la finalul sezonului trecut, a vorbit  despre situația de la club.

"Am reușit să semnăm actele pentru a juca la Slobozia. Este bine că avem unde să jucăm meciurile oficiale. Riscăm ca în cîteva zile să rămînem și fără terenul de antrenament. Astăzi ne înscriem pentru liga a doua. Sperăm să rezistăm pînă la final.

Avem mai probleme cu terenul de joc de la Galați. Este o doamnă din Grecia care a primit moștenire un teren pe acolo și o parte este pe stadion. 

Decizia este definitivă și irevocabilă. Nu știu ce vrea să facă acolo, pentru că terenul nu are nici o valoare. Am auzit că vrea să pună gard pe teren", a spus Munteanu la televiziunea sportro.

"Am auzit că doar șase sau șapte echipe s-au înscris pînă acum în Liga a doua. O să fie mari probleme, pentru nu se vor strînge echipe pentru două serii și nimeni nu vrea o serie" Cristi Munteanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Iulie 2015, 19:05

Marius Stan a castigat fotoliul de primar al Galatiului pentru ca a fost jucator si presedinte la Otelul Galati ! Oamenii l-au votat pentru ca a fost dedicat acestui club ! Se pare ca a uitat !!! Este imposibil ca primarul unui asa important oras resedinta de judet , sa nu poata face nimic pentru echipa care odinioara invingea Juventus......De ce la Iasi, Craiova, Tg Mures, Timisoara, Botosani, Tg Jiu, Ploiesti se poate si la Galati , nu ??? Nu zice nimeni sa sponsorizeze Primaria echipa, dar sa pierzi terenul de joc, revendicat 20 % de o persoana si sa nu intervii propunând un alt teren , sa lasi sa se intample bataia de joc de acolo, este nepasarea si indolenta autoritatilor locale !

robotzel
robotzel  •  15 Iulie 2015, 15:51

nu prietene. nu se doreste o singura serie pentru ca echipele din liga a doua au bani putini iar deplasarile pe distante mai mari costa. asta este si motivul existentei a doua sau mai multe serii (in functie de divizie). din pacate tu nu ai habar despre ce vorbesti. si asa se inscriu putine echipe din lipsa de bani. daca le mai nenorocim si pe astea o sa avem fotbal doar in acte.

buzucm
buzucm  •  15 Iulie 2015, 15:50

si unii plangeau ca 14 echipe in prima liga sunt prea putine. pasionat de fotbal? cauta pe google ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează