FOTBAL  »  LIGA 2  »  ATAC

Posibilul adversar de la baraj al „câinilor”: „Câte echipe să se desființeze pentru ca Dinamo să rămână în Liga 1?”

Marius Măldărășanu (46 de ani), antrenorul celor de la FC Hermannstadt, o „înțeapă” pe Dinamo, posibila adversară de la barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1.
Marius Măldărășanu (46 de ani), antrenorul celor de la FC Hermannstadt, o „înțeapă” pe Dinamo, posibila adversară de la barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 21:47 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 22:49

Marius Măldărășanu (46 de ani), antrenorul celor de la FC Hermannstadt și fost fotbalist important la Rapid, o „înțeapă” pe Dinamo, posibila adversară de la barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1. 

  • Ocupantele locurilor 3 și 4 din play-off-ul ligii secunde (cu excepția Stelei, care nu are drept de promovare) vor înfrunta formațiile clasate pe 7 și 8 în play-out-ul din Liga 1
  • Vor fi meciuri tur/retur, iar câștigătoarele vor evolua în următoarea ediție de Liga 1. 

FC Hermannstadt s-a impus astăzi în Ghencea, 4-1 împotriva celor de la CSA Steaua. Și-a consolidat locul secund, direct promovabil, dar antrenorul Marius Măldărășanu nu se teme nici de un eventual baraj contra lui Dinamo.

Daniel Oprița, furios după rușinea cu Hermannstadt: „Măcar m-am lămurit. Știu ce urmează la vară. Eu nu fac jocurile altora!”
Steaua - Hermannstadt 1-4
Daniel Oprița, furios după rușinea cu Hermannstadt: „Măcar m-am lămurit. Știu ce urmează la vară. Eu nu fac jocurile altora!”

Marius Măldărășanu: „Câte echipe să fie desfințate pentru Dinamo?”

„Nu există teamă. Este Dinamo, un club mare, de tradiție, dar câte echipe nu au luat-o de jos? Petrolul, Rapid, UTA. Clujul stă de atâția ani în Liga 2. Care e problema?

Normal, suporterilor dinamoviști nu le cade bine. Dar se întâmplă de 2-3 ani de zile să te tot chinui. Poate e un semn că trebuie să trăiești și asta. Nu trebuie să se desființeze echipe ca să rămână Dinamo în prima ligă! Să o luăm și pe aia dreaptă”, a spus Marius Măldărășanu, într-o conferință de presă. 

Ne batem cu Clujul la locul doi. Depinde ce vor face și ei mâine. Este presiune pe ei, de data asta, dar trebuie să rămânem cu capul pe umeri. Mai sunt doar trei zile până la meciul cu Slobozia, pe un teren unde nu prea câștigă nimeni. Un teren foarte greu. Vom vedea. Sper să refacem din băieți, repede
- Marius Măldărășanu, antrenor FC Hermannstadt

Cum arată clasamentul din Liga 2 după CSA Steaua - Hermannstadt

Citește și alte știri din Liga 2:

FOTO Două faze „la milimetru” în Petrolul - Unirea Slobozia » Cum le-au judecat arbitrii

U Cluj primește de 50 de ori mai mulți bani decât CFR! Ce sumă infimă ajunge la campioană de la Primărie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
105644358246528
Khan Oliver  •  18 Aprilie 2022, 13:33
Postat de Charii Cosy pe 18 Aprilie 2022, 09:26

Abia astept barajul sa pun pe victorie dinamo cu 6+ sa fac un ban cinstit. Auzi ungurii de la hermanstad se compara cu dinamo ))))))) ma baieti ati mancat kurtos kolaks expirati?

Ai, dreptate, pune toti banii, da' toti! Dupa ce pierzi acei bani, zic sa te "bagi" la scoala, ca istoria si geografia pe care le-ai facut tu la coada la shaorma nu "e" bune...

bjk86
bjk86  •  18 Aprilie 2022, 12:54
Postat de Costel Pisleaga pe 18 Aprilie 2022, 00:30

FARA - ALOE , JOVANOVIC , R . GRIGORE - BORDUSANU , PIERRET , MIHAIU , MAGUREANU , GRADINARU - IVANOVSKI , DINU DANIEL CONSTANTIN !!!

Bordusanu? ce ai cu baiatul ala? personal, imi place cum joaca.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează