FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Marius Șumudică aruncă bomba la Rapid: „O dau în premieră”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 22:08

Marius Șumudică a oferit o declarație care ar putea trezi diverse reacții din partea rapidiștilor.

După ce a spus că Rapidul proaspăt promovat în Liga 2 nu este Rapidul adevărat (DETALII AICI), acesta a șocat în cadrul unei emisiuni televizate.

„O dau în premieră. Dacă Pancu nu era antrenorul Rapidului și primeam ofertă de la Rapid, eu mergeam acolo. Acum am o ofertă din Liga 1”, a spus Marius Șumudică, la TV Digi Sport.

Totodată, după ce a negat posibilitatea de a ajunge la FCSB, Marius Șumudică a spus că Rapidului îi lipsește un om ca Gigi Becali.

„Eu am o relație specială cu Gigi Becali și am mai spus că mi-ar plăcea ca Rapid să aibă un Gigi Becali, pentru că acest club de tradiție merită mai mult”, a mai spus Șumudică.

Rapidul a rămas doar în tribune

Rapidist înrăit, Marius Șumudică este confunz. Nu știe ce să mai creadă în ceea ce o privește pe Rapid. Acesta este de părere că adevăratul Rapid a rămas doar în tribune, prin spiritul pe care suporterii îl duc mai departe.

„Rapidul din momentul ăsta nu înseamnă nimic. Nu știu ce se întâmplă. Mai sunt AFC Rapid. Am văzut ce se întâmplă cu Daniel Niculae. Rapid e doar ce se întâmplă în tribună.

Eu mă urcam în tren, mâncam salam de vară și mă duceam la Roșiori. Rapidiștii care mă contestă nu au prins vremurile astea, eu mă rugam să fie tramvaiul plin ca să mă urc pe scară să flutur steagul.

E Rapid sau FC R? Nu știu! Voiam să fie un singur Rapid. Eu respect doar ce se întâmplă în tribune. Dar, mai departe, nu știu”, a mărturisit Șumudică.

VEZI ȘI:

Marius Șumudică a lămurit situația cu FCSB: „Acesta era singurul lucru care mă atrăgea să merg acolo”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
octavianus
octavianus  •  29 Mai 2019, 10:32

Sumudica, Sumudica, musti mana care te-a hranit si care te-a adus in prim planul fotbalului, daca nu era Rapid ramaneai un anonim la Sportul Studentesc, pentru ca pustiul tau a fost refuzat la echipa si a cazut in depresie, acum ataci echipa. Si eu am fluturat steagul pe scara tramvaiului si eram meci de meci pe Republicii sau cine stie pe unde, sa-ti fie rusine dovedesti ca multi altii ca esti doar un mercenar, pentru mine Rapidul TRAIESTE !! tu ai murit. FZR !! si Doamne ajuta !

supereduardo10
supereduardo10  •  29 Mai 2019, 09:33

Problema este foarte simpla AFC Rapid este o ramurica din vechiul rapid adica aveau 5% din actiuni...oricum nu au finantare nu au suporteri si nici echipa. Acum referitor la echipa din liga a 2 a ..detine dreptul de a folosi marca care este practic cumparata. Totusi legea impune un termen de 2 ani de la falimetul unei firme pentru preluarea patrimoniului de catre anumiti terti, cu alte cuvinte se mai pot face cereri de revendicare dar nu referitor la actualul club ci la ce a valorificat vechea firma. Astfel Rapid 'R" cum este denumit in acte detine dreptul cumparat de la rapidul falimentat. care este fara discutie mostenitorul acestuia. Ca exista un timp legitim in care nu poti utiliza bredul si marca "Rapid" este doar o chestiune detimp impusa de lege. Sumudica nu a negat niciodata ca echipa care joaca in Regie este vechiul Rapid, niciun rapidist nu a fact-o. Ma rog dupa voi greseste toata lumea :)) Legat de politic, Rapid nu sta in Dragnea sau in altii care doar se afiseaza ca fiind rapidisti. Sa ne amintim de Basescu ce "mare rapidist" a fost :)))

amicu
amicu  •  29 Mai 2019, 07:27
Postat de catalynn pe 29 Mai 2019, 07:17

9) Închirierea brandului e un paleativ, pana nu ești proprietar nu poți fi Rapid, însă este o situație discutabila așa cum este și la Dinamo unde avem practic 2 echipe sub același brand. Oricum, așa cum e acum, FC R sunt cei mai in drept sa se numească Rapid si au scuza ca mai mult nu se poate face fără a încalca legile deci Sumudica are dreptate doar pe jumătate 10) Unde greșește grav e când spune ca Rapid are nevoie de un ne-a jjjiji. Nu, fotbalul românesc trebuie sa se descotorosească de toți ne-a jjijji, blestem mai mare pe capul unui club nu exista! 11) Acum ca Liviu Dragnea a intrat la bulău și odată cu el au fost trecuți încă de azi le linie moarta in PSD toți apropiații săi, in cea mai buna tradiție românească as spune ;-), rămâne de văzut dacă ce a spus Nae Stanciu a fost sau nu adevărat și dacă rămas fără susținerea conducerii PSD, FC R va supraviețui. Răspunsul îl vom afla in maxim un an, deci nu trebuie sa ne grăbim încă sa tragem concluzii 12) Fotbalul românesc are nevoie de toate cluburile de tradiție, are nevoie de suporteri, fotbalul e pt suporteri nu ca sa facă un ne-a jjjijji bani, le doresc rapidiștilor sa isi facă ordine in club și sa intre curați in L1 cât mai curând.

repet...atata timp cat ai acea emblema la logo, nu ai nici un drept sa deschizi gura pe acest subiect

Vezi toate comentariile (14)
Comentează