FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Marius Șumudică îi ia apărarea lui Pancu: „Nu merită să fie înjurat, a refuzat Steaua și a rămas la Rapid când a fost greu” + Pe cine propune antrenor la Rapid

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 23:22

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul celor de la Gaziantep, i-a sărit în apărare lui Daniel Pancu, proaspăt demis de către Rapid ca urmare a rezultatelor slabe din ultima vreme.

Fost antrenor la Rapid în sezonul 2009/2010, Șumudică s-a declarat oripilat de reacțiile fanilor Rapidului la adresa lui Pancu.

„Am fost foarte dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Rapid. Am fost înștiințat că, pe rețelele de socializare, colegul meu Daniel Pancu a fost atacat în mod grosolan de fanii Rapidului. Nu merită așa ceva, la ceea ce înseamnă Pancu pentru Rapid nu merită nicio clipă să fie înjurat.

Eu nu am o relație extraordinară cu Pancu, suntem amici, am fost colegi de suferință, am ieșit campioni împreună, îl respect foarte mult fiindcă știu că a refuzat Steaua și a rămas la Rapid când a fost greu. Nu există ca un astfel de om să fie bălăcărit, să i se înjure familia, copiii, eu nu îi recunosc pe acești rapidiști.

Am rămas scârbit de mesajele unor oameni ce se dau rapidiști. Nu poți să îl arăți pe Pancu pe sticle de băutură, să faci astfel de poze. Ce a făcut omul ăsta?!”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport. 

„Alexa? Eu am alt favorit, eu l-aș pune pe Florin Motroc antrenor, care a avut rezultate pe unde a antrenat. Ar trebui să i se dea o șansă”
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Citește și:

Daniel Pancu rupe tăcerea după demiterea de la Rapid: „Eram convins că putem promova”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
180190845824463
Mihnea Iorga  •  10 Martie 2020, 10:12

Am fost la meci Duminica, nu l-a injurat nimeni pe Pancu! Or fi fost cazuri individuale, insa nu a existat nicio scandare colectiva a peluzei sau tribunei in acest sens. A striga demisia nu inseamna a injura sau jigni. Chiar daca echipa nu a jucat nimic in acest inceput de an, Pancu este si va ramane un simbol al clubului, trei meciuri proaste nu pot sterge cu peretele anii intregi de performance in tricoul alb-visiniu!

rapidist57
rapidist57  •  10 Martie 2020, 09:53
Postat de iobag pe 10 Martie 2020, 01:07

In anii 2010 sau cand o fi refuzat el Steaua erau deja ani intregi in care a jucat la Rapid si in plus era un idol si l-ar fi alergat Gigi Corsicanu pe sine. Pancu a fost stelist refuzat de Steaua la un trial in 97 care a ajuns legenda la Rapid sau Dinamo si nu inteleg de ce se ascunde chestia asta de parca e o tragedie. Nu a fost nici primul nici ultimul si la ce atacanti avea Steaua in momentul ala a fost ceva normal, Pancu ar fi carat bagaje mereu. Pancu merita dat afara pentru ca e un betiv si un caracter scarbos care a fost toata viata frustrat ca a fost refuzat de Steaua si ca a fost un talent ratat care nu a urcat toata cariera mai sus de Turcia. Nu merita dat afara ca a fost stelist la 20 de ani.

Doamne, dar e plina lumea asta de *** ***, de unde ati rasarit voi cu istorile astea mai dasteptii lumini?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

826978110754508
Sirbu Cristea  •  10 Martie 2020, 07:28

cine te-a intrebat ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează