FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Medicii, gratis la meciurile formaţiei ASU Poli Timişoara dupa ce se deschid stadioanele!

FOTO: Facebook Politehnica Timişoara
FOTO: Facebook Politehnica Timişoara

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2021 15:33 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 15:36

„E un minim pe care îl putem face și e modul nostru de a ne cere scuze în numele tuturor celor care, în aceste zile, au jignit personalul medical”, spune, pentru GSP.ro, Sebastian Novović, director de imagine Poli Timișoara, echipă care atacă promovarea în Liga 1.

Când publicul va fi lăsat la meciuri pe stadioane, personalul medical va intra gratuit la meciurile lui Poli Timișoara, una dintre pretendentele la promovarea în prima ligă. 

Echipa a prins play-off-ul în cel mai disputat sezon al ligii a doua și se bate cu FCU Craiova, Rapid, Csikszereda, Dunărea Călărași și Mioveni pentru două locuri ce pot duce direct în prima ligă.

33 de puncte are Poli Timișoara, cu 3 mai puține decât liderul FCU Craiova 1948 .

„Din păcate, unii dintre noi am suferit în mod direct în timpul pandemiei actuale sau chiar am pierdut persoane apropiate. Astfel, ținând cont de cele mai recente proteste de la nivel național, dorim să ne manifestăm sprijinul total față de personalul medical care este denigrat în mod abuziv în această perioadă. Prin urmare, clubul nostru a decis oficial, din momentul în care se permite accesul suporterilor pe stadion, să ofere acces gratuit personalului medical la meciurile de pe teren propriu”, este mesajul postat de clubul timișorean pe Facebook.

„Sperăm să aducem puțină destindere”

Acest gest e un minim pe care îl putem face și reprezintă modul nostru de a ne cere scuze, în primul rând, în numele tuturor celor care în aceste zile au jignit personalul medical. E o situație la care nici măcar nu ne-am fi putut gândi cu nu foarte mult timp în urmă. 

Personalul medical a fost supus unui stres imens în ultima perioadă, atât datorită situației medicale, cât și datorită atitudinii unora dintre noi. 

Sperăm ca prin acest gest să aducem puțină destindere în viețile celor care au grijă de viețile noastre și să descrețim puțin frunțile de sub bonete, atunci când situația o va permite”, a spus, pentru GSP.ro, Sebastian Novović, director de imagine Poli Timișoara. 

Decizia lui Poli vine la doar o zi după ce un tânăr medic de la Secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara s-a sinucis.

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN LIGA 2: 

Golul anului în România?! Execuție în stilul lui Roberto Carlos în Liga 2

Începe curățenia la Rapid după numirea lui Daniel Niculae ca președinte: „Ei doi vor pleca”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
694663087795468
Cojo Ioan  •  07 Aprilie 2021, 00:10

BRAVO!Alooo galeriile alea care isi sparg capetele prin minunata capitala far centura,unde se fac drumuri de masini dar nu incap pe ele decat bicicletele,ddb mmm si care mai sunt,,,scoateti bre caietele si mai notati cate ceva din aceste gesturi!

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  06 Aprilie 2021, 17:12

Hai Poli.Gest mizerabil facut de acele persoane,care strigau assasinii ,in fata spitalului.Dezgustatoare aceasta Sosoaca si toti cei care o sustin.

176901212832165
Dan Petnaise  •  06 Aprilie 2021, 16:02

Frumos ! Hai Poli !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează