FOTBAL  »  LIGA 2  »  LAUDE

Mesaj inedit pentru o formaţie din Liga a doua: "Aţi fost singura echipă care a făcut asta"

Foto: Facebook/Politehnica Timişoara
Foto: Facebook/Politehnica Timişoara

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 21:52

ASU Poli Timişoara a remizat în deplasare cu Foresta Suceava, scor 2-2 în runda trecută din Liga a doua, iar fotbaliştii bănăţeni au impresionat gazdele confruntării.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Forestei, Andrei Ciutac, le-a transmis un mesaj de apreciere şi mulţumire celor de la ASU, pentru modul în care s-au comportat la meciul de sâmbătă.

"Doresc să vă transmit felicitări pentru modul în care v-aţi comportat la Suceava. Aţi fost singura echipă care a venit aici şi a lăsat vestiarul impecabil după plecare. Felicitări, respect din partea noastră şi mult succes în continuare", le-a transmis oficialul sucevenilor printr-un mesaj pe Facebook.

 ASU Poli, echipa suporterilor timişoreni, se află pe locul 14 în liga a doua, în timp ce Foresta Suceava este pe poziţia a noua.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
idi53
idi53  •  27 Februarie 2017, 23:17

O echipa a Timisoarei renascuta din cenusa ,venita din liga a5-a si sustinuta de ,,drukeria,, a ajuns in liga a2-a!CINSTE ei si TIMISORENILOR!Adevarata Poli e ASU!FORZA ASUPOLI TIMISOARA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează