FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAŢII

Mesajul dur al preşedintelui echipei care putea elimina Steaua: "Şi-au rupt picioarele după doar 4 ore de somn"

Articol de - Publicat duminica, 10 aprilie 2016 13:33

FCM Baia Mare a făcut senzaţie în toamnă, când a condus autoritar seria B2 a ligii secunde şi a fost aproape să scoată Steaua din Cupa României, pierzând până la urmă calificarea la penalty-uri.

Cu toate acestea, problemele financiare mari şi-au pus amprenta asupra formaţiei antrenate de Dorin Toma. Aceasta şi-a confirmat locul în play-off în ultima etapă a sezonului regular, iar şansele de a promova sunt aproape nule. 

În runda curentă, maramureşenii au pierdut la Târgovişte, 1-3 cu Chindia. Imediat după partidă, preşedintele Cristian Şpan a venit cu precizări pe pagina sa de Facebook. 

"După episodul Minaur, în care am văzut nişte băieţi extraordinari dăruindu-se în teren pentru oraş, azi a fost episodul FCM. Băieţi adunaţi într-o echipă adevarată, umiliţi, dar nu umili, luptând pentru o emblemă pe care doar ei o respectă.

După un drum de 13 ore si 4 ore de somn au luptat până la epuizare. Şi chiar mă întreb pentru ce! Ca să joace cu inimile pe piept? Eu nu voi face greşeala conducătorilor HCM şi nu am să ascund sub preş starea lucrurilor.

Eu sunt primul care, din respect pentru aceşti băieţi, spun: NU vă bateţi joc de oamenii ăştia. Nu cer pomană. Luptă pentru Baia Mare. Au familii, au copii, îşi rup picioarele ca în ţara asta să se vorbească frumos de oraşul ăsta", a punctat Şpan.

FCM Baia Mare are 17 puncte în play-off-ul Seriei B2, fiind la cel puţin 6 puncte de promovare. Gaz Metan joacă azi (ora 15:00, Digi, Dolce) împotriva celor de la Mioveni şi se poate distanţa la 7 lungimi de maramureşeni.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează