FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALUL

Metalul prinde curaj după 4-0 cu Satu Mare: "Putem scăpa de la retrogradare"

Articol de - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 12:32

Metalul Reşiţa s-a impus clar, 4-0, în disputa cu Olimpia Satu Mare la capătul unui joc controlat în general de echipa gazdă.

Chiar dacă a obţinut trei puncte importante, în faţa unei echipe care nu cedase de 11 meciuri, formaţia condusă de Cătălin Rufă rămâne pe ultima poziţie a clasamentului, cu doar 10 puncte culese în acest campionat.

"Avem la Metalul o echipă frumoasă care poate scăpa, clar, de retrogradare. Sunt convins că putem ajunge, la finalul campionatului, undeva în zona de mijloc a ierarhiei. Avem însă nevoie de stabilitate şi condiţii.

Tocmai de aceea voi purta o discuţie cu patronul clubului în legătură cu aceste aspecte care trebuiesc îmbunătăţite. Nu doresc nimic special, ci doar condiţii normale de pregătire. Cert este faptul că echipa îşi va continua, cu siguranţă, parcursul în campionat", a punctat Mihai Stoica, antrenorul Metalului Reşiţa, la Sport Total FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează