FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS BERCENI

Mihai Stoichiță și Răzvan Rotaru au obținut primul succes pe banca lui ACS Berceni! Primul anunță: "Din vară revin, nu mai stau în afara terenului"

Articol de - Publicat joi, 12 mai 2016 13:05

Mihai Stoichiţă a urmărit din tribună succesul echipei ACS Berceni, 3-1, obţinut în disputa cu Gloria Buzău. Instalarea pe banca tehnică a gazdelor a lui Răzvan Rotaru l-a adus în preajma formaţiei din Berceni şi pe "Lippi".

Cei doi au lucrat împreună la mai multe formaţii, ultima oară pe banca Petrolului Ploieşti. "Din vară o să implic din nou. Nu mai stau în afara terenului!", a precizat Stoichiţă la Sport Total FM.

Experimentatul antrenor este în contact cu câteva formaţii din zona arabă unde se va întoarce, foarte probabil, din sezonul care urmează.

Până atunci, Stoichiţă îl ajută la Berceni pe Răzvan Rotaru care are ca obiectiv principal ocuparea primei poziţii din clasamentul play - out.

"E o victorie importantă, care menține echipa sus în clasament. Suntem optimiști că putem să ne îndeplinim obiectivul pentru că avem un grup unit. Meciul de la Buzău de etapa viitoare va stabili probabil câștigătoarea play-out-ului. Avem un avantaj moral după acest succes", a zis Rotaru pentru GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează