FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Mihai Teja după victoria cu Baia Mare: "Era ultima noastră șansă"

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2016 13:00

Universitatea Cluj s-a impus la limită, 1-0, în disputa cu FCM Baia Mare prin golul lui Radu Crişan marcat în partea secundă a disputei.

Meciul s-a jucat pe terenul sintetic de la baza de antrenament a celor de la Universitatea în condiţiile în care gazonul de pe Cluj Arena a fost menajat pentru meciul echipei naţionale cu Spania.

"Era ultima şansă pentru noi de a mai prinde play-off-ul. Doar victoria ne mai ţinea în viaţă şi mă bucur că toţi jucătorii au înţeles importanţa disputei.

Ne descurcăm, în continuare, foarte greu. Din punct de vedere financiar nu există nicio luminiţă la capătul tunelului. Ne bazăm doar pe forma bună pe care o traversează jucătorii.

Este destul de greu să faci performanţă doar cu partea sportivă, dar sperăm cu toţii să ducem echipa aceasta în play-off”, a declarat Mihai Teja, la Sport Total FM.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bumbescu52
bumbescu52  •  22 Martie 2016, 16:14

falimentul ole ole ole

Vezi toate comentariile (1)
Comentează