FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

Mihăiţă Pleşan îi trezeşte pe olteni: ”Trebuie să arătăm că sîntem caractere, că sîntem uniţi”

Articol de - Publicat vineri, 09 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 09 mai 2014 18:04

CS Universitatea a pierdut acasă, cu Metalul Reşiţa, scor 1-2, după ce-a fost înfrîntă şi la Tîrgu Mureş, scor 1-4, încercînd să recupereze mîine terenul pierdut la Rîmnicu Vîlcea. Acolo, unde va da peste Erik Lincar, adversar, antrenorul cu care Craiova a început sezonul.

Cei din Bănie au învins în urmă cu 6 săptămîni în Zăvoi, scor 1-0, în sezonul regulat.

"Să umblăm la atitudine"
Căpitanul Mihăiţă Pleşan a încercat astăzi să transmită un mesaj care să-i trezească pe coechipieri: "Trebuie să arătăm că sîntem caractere, că formăm o echipă unită. Doar prin muncă şi prin atitudine putem cîştiga. Nu-mi place să ies de pe teren învins, sper ca şi colegii mei să fie la fel.

Nu ştiu dacă toţi au pricepu spiritul Craiovei, dar sînt jucători profesionişti şi cred că, împreună, putem promova. Avem salariile la zi, condiţii de Liga 1, probabil, ne-a lipsit un dram de noroc pe care l-am avut în alte meciuri. Să umblăm la atitudine!".

"Voinţă a fost"
Gabi Balint a luat apărarea elevilor săi: "Nu meritam să pierdem cu Reşiţa, toţi care au intrat pe teren au dat cît au putut. Voinţă a fost, a fost şi preocupare, dar s-au făcut greşeli defensive colective. Şi-n Champions League se fac erori. Noi am făcut nepermis de multe în ultimele două meciuri. Şi nu ne mai permitem altele. Nu sînt greşeli intenţionate, ci provin din dorinţa prea mare".


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Mai 2014, 08:07

Mandru ca sunt oltean ...le dau mure la mancatorii de handel ...Azi le vom inchide gura la toti ...

stiintacv
stiintacv  •  10 Mai 2014, 00:11
Postat de gabryel28 pe 09 Mai 2014, 19:40

auzi clonele astea vorbesc de mandrie si caracter!!!!!!! de cateva luni de la infiintare sunt batjocoriti si injurati peste tot iar ei vb de trezire!!!!! sunteti deja morti bai surogatelor !!!!!!

altii sunt deja morti sclkaalvete,noi daca nu promovam vara asta,nu i problema mai stam un an in b,dar voi nu mai vedeti fotbal in viata asta.poate in alta viata,trezeste te la realitate sclavette ca tu o sa mori prost.

doru5
doru5  •  09 Mai 2014, 22:16
Postat de gabryel28 pe 09 Mai 2014, 21:41

am fost la amandou meciuri iar finala de cupa la bucuresti vreo 2 000 suporteri stelisti ne au asteptat la gara si au mers cu noi la stadion incurajand impreuna universitatea ! o multumire din partea lor ca nu am vandut meciul la craiova si ei au ramas campioni! si uite asa rapid ne a batut in cupa si am ratat uefa :)))))))))

Ati ratat prezenta in cupele europene in acel sezon. Dar ati castigat mult mai mult la imagine!!! De aceea nu pot confunda eu Stiinta cu WC Clona!!! Vad ca suporteri are WCClona , din astai ce vorbesc ca niste cocalari din mahalaua cea mai imputita: "mancator de handel" , sau "are vorbele la el"..... cam astia sunt majoritatea suporterilor echipe PSD-ului.... rusine!!! Va doresc ca sa scapati adevarat echipa din mainile cretinului ala , si sa ajungeti iara UNDE VA E LOCUL!!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close