FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Mini-Naţional Arena în Bănie » Olguţa Vasilescu vrea să construiască la Craiova un stadion după modelul celui din Bucureşti

"Ion Oblemenco" arată dezolant, de un an și jumătate e părăsit complet

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 19:19

Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a anunţat ieri că în oraş va fi construit un stadion de 32.000 de locuri, după modelul celui din Capitală.

Deşi Universitatea a dispărut, iar " Ion Oblemenco" e în paragină, Lia Olguţa Vasilescu ştie cum va reînvia fotbalul în Bănie. Printre planurile edilului Craiovei pe 2013 se numără un stadion de 32.000 de locuri, complet acoperit, care va fi construit pe locul vechiului " Central". Acesta va fi o copie la scară redusă a Arenei Naţionale din Bucureşti.

Pentru început, în 2013, va fi realizat un studiu de fezabilitate. Totuşi, Olguţa Vasilescu are o problemă: "Vreau ca stadionul să fie dezvoltat cu fonduri europene, să fie reconstruit, pentru că investiţia este prea mare să fie suportată de bugetul local!".

236 de milioane de euro a costat Arena Naţională. Bugetul anual oraşului Craiova se ridică la 138 de milioane

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
polimihaly
polimihaly  •  14 Ianuarie 2013, 19:44

Primadata facetiva echipa si pe urma stadion,fara echipa degeaba aveti stadion asa de scump,totul este egal cu zero.

razvan99x
razvan99x  •  12 Ianuarie 2013, 20:34

CUM PUTETI CONSTRUII STADIOANE NOI , MODERNE IN TOATA TARA SI PE GRATIS ?! GRATIS BA OLTENI PROSTI !!!!! ELIMINATI IMPOZITELE SI TAXELE PE ACTIVITATI SPORTIVE: FOTBAL, GIMNASTICA, HANDBAL, BASCHET ......SI ATUNCI O SA VINA INVESTITORII CU BANI DE ACASA SI VOR CONSTRUII EI STADIOANE SI SALI DE SPORT SI VOR PLATI SI SALARIILE SPORTIVILOR SI A ANGAJATILOR CLUBURILOR.

cs_oltenia_craiova
cs_oltenia_craiova  •  12 Ianuarie 2013, 15:12

ROMA face stadion pe fostul hipodrom Craiova de ce nu face la fel pe Romanescu sau in alta parte sa fie mai mult loc si acces usor, in parc in locul Hipodromului ar fi mai usor pentru ca astfel se face si Mall-ul ala de pe strada Caracal si ar mai fi alte locuri de parcare, sau chiar langa West Gate, daca vreti sa faceti ca lumea trebuie spatiuAsociatia Municipal OLTENIA CRAIOVA ar trebui sa se cheme echipa de liga 3 pentru ca isi anuntase numele OLTENIA CRAIOVA de mai bine de 1 an de zile, ce tot se feresc in Craiova sa faca alta echipa nu stiu, TREBUIE UNA CHIAR IN ROSU CA MANCHESTER pentru ca rosu e caracteristic insemnelor etc ale Olteniei dintotdeauna nu albastrul

Vezi toate comentariile (24)
Comentează