FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS MIOVENI - UTA 0-2

CS MIOVENI - UTA 0-2. Balint îndeamnă la calm, iar Niculescu visează în continuare la promovare: „E greu, dar nu s-a încheiat nimic”

Laszlo Balint e aproape de promovarea în Liga 1 cu UTA
Laszlo Balint e aproape de promovarea în Liga 1 cu UTA

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 19:59 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 20:24

UTA a învins în deplasarea de la CS Mioveni, scor 2-0, și e tot mai aproape de promovarea în Liga 1. 

UTA a obținut prima victorie din acest play-off, iar Laszlo Balint (41 de ani) și-a felicitat jucătorii pentru modul în care au gestionat situația. Antrenorul arădenilor îndeamnă însă la cumpătare. 

„Este o victorie imensă. Vreau să îmi felicit băieții pentru că am depășit un moment dificil. Un moment care arată puterea acestui grup chiar dacă am suferit destul de mult în acest meci, chiar dacă am fost  obligați să cedăm inițiativa uneori. Nu am făcut cel mai strălucit meci, însă ne-a interesat rezultatul. 

Dacă ne uităm la clasament, suntem principalii favoriți la promovare, dar dacă ne uităm la desfășurarea acestui play-off de până acum, lăsați-mă să fiu echilibrat, să îmi țin băieții în priză pentru că ne așteaptă duminică un meci extrem de important împotriva celor de la Rapid și chiar ne dorim să tratăm foarte serios acel joc și să încercăm să îmbunătățim și calitatea jocului. Pentru că este adevarat că punctele sunt extrem de valoroase, însă îmi doresc ca și echipa să arate consistență și personalitate în joc, să arătăm că avem tupeu și valoare pentru Liga 1”, a declarat Balint la TV Telekom Sport. 

Claudiu Niculescu nu renunță la promovare

„E o înfrângere dureroasă, dar nu trebuie să cedăm. Mai avem o restanţă, mai avem trei meciuri. Cu trei victorii putem promova, putem spera în continuare la Liga 1. Ştiu că e greu, dar nu trebuie să disperăm acum şi să credem în continuare, pentru că nu s-a încheiat nimic. Şi norocul ne-a lăsat puţin, pentru că nu am văzut meciul, dar din ce îmi aduc aminte de pe margine cred că am avut şase, şapte ocazii mari de a marca”
- Claudiu Niculescu, antrenor CS Mioveni

Clasament play-off Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

UPDATE Testele celor de la FC Argeș au ieșit negative » Meciul FC Argeș - CS Mioveni fusese amânat din cauza unui posibil caz de coronavirus

UTA Arad - Petrolul 1-1 // VIDEO Derby-ul din Liga 2, urmărit în centrul orașului de 500 de suporteri! Fără distanțare socială și măsți de protecție

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează