FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Mircea Lucescu, în al 9-lea cer după promovarea Rapidului: „A avut mai mulţi spectatori astăzi decât toate echipele din play-out la un loc”

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 21:58

Mircea Lucescu (73 de ani) a fost prezent la meciul dintre Rapid și Unirea Slobozia, scor 3-0, de pe stadionul „Regie”, din Capitală, în urma căruia giuleștenii au promovat în Liga 2. 

 „E un lucru extraordinar că o echipă de mare tradiţie, un brand al fotbalului românesc, luptă pentru a reveni în prima divizie. Aşa cum trebuie să se întâmple şi cu ei, şi cu Timişoara, şi cu Argeş, şi cu Constanţa şi cu toată lumea. Rapid a avut mai mulţi spectatori astăzi decât toţi spectatorii strânşi în play-out.

E meritul Rapdiului, e meritul celor care au pus la punct această echipă şi strategia promovării. Pancu şi-a adus o contribuţie deosebită, esenţială. Plus jucătorii, să nu îi uităm, pentru că merită toate aplauzele pentru efortul pe care l-au făcut, de a aduce în tribune atâtea mii de spectatori.

Le va fi mai greu în sezonul viitor, trebuie să se pregătească pentru liga a doua, trebuie să se ridice la nivelul ligii a doua şi chiar în primul an să reuşească promovarea”, a spus Mircea Lucescu la TV Telekom Sport. 

Citește și:

Alexandru Ioniță răspunde ofertei făcute de Daniel Pancu: „Da! M-aș întoarce la Rapid să ajut la promovarea în Liga 1!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
gilos
gilos  •  13 Mai 2019, 15:53

Sistemul play-off & play-out, gaselnita care se vrea inovatie( in lipsa oricaror alte strategii si proiecte de revitalizare a fotbalului nostru ) isi are limitele si neajunsurile lui. Un campionat clasic cu 16-18 echipe ar fi mult mai atractiv si mult mai potrivit pentru tara noastra.

cainelup
cainelup  •  13 Mai 2019, 13:47

Asa, bravo nea Mirceo, sangele apa nu se face, praleo !

138672209828437
Gelu Oanca  •  13 Mai 2019, 07:54

Asta este Rapidist pana la Dumnezeu, si noi il credeam DINAMOVIST. Nu degeaba are culoarea mai inchisa.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează