FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - POLI TIMIŞOARA

Mitică blochează amicalul UTA – Poli! Vezi comunicatul cluburilor!

Articol de - Publicat marti, 06 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 martie 2012 17:37

Meciul dintre UTA şi Poli, programat sîmbătă, la iniţiativa fanilor celor două echipe, e anulat!

 

Oficial, motivul pentru care meciul a căzut e evitarea tensiunilor şi a presiunii mediatice create în jurul întîlnirii. Neoficial, Dumitru Dragomir a dat de înţeles că amîndouă cluburile ar putea fi sancţionate dur dacă se aliază contra lui.

La Arad, episodul a amintit de ce s-a întîmplat acum aproape 10 ani. În 2003, Călin Chişbora, preşedintele de atunci al clubului arădean, participa la o întîlnire anti-Mitică, organizată la Bucureşti de cîţiva conducători din Liga 1, ca George Copos, Cristi Borcea, Vasile Şiman, Gheorghe Ştefan sau Petre Buduru. Tentativa de răsturnare a şefului LPF a eşuat, iar UTA avea să retrogradeze la sfîrşitul sezonului.

Iată comunicatul trimis în urmă cu cîteva minute de UTA:

„Clubul UTA anunţă, de comun acord cu conducerea clubului Politehnica Timişoara, că meciul amical împotriva echipei de pe Bega, ce urma să se desfaşoare sâmbătă, 10 martie, nu va mai avea loc. Conducerea clubului îşi exprimă regretul faţă de suporterii ambelor echipe, de a nu putea organiza acest meci, o întîlnire ce putea fi benefică pe plan sportiv, social şi nu numai. Această decizie a fost luată şi pentru a evita orice motiv de tensiune în plus asupra jucătorilor înainte de startul returului, vis-a-vis de presiunea mediatică creată în jurul acestui eveniment”.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează