FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZAFILIEREA UNIVERSITĂȚII CRAIOVA

Mititelu a prezentat motivarea instanței în cazul dezafilierii Universtității Craiova: "Propunerea lui Sandu nu a fost o sugestie și nu suporta o discuție contrară"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2016 18:31

Pe 13 iunie Tribunalul București a decis ca Mircea Sandu și Dumitru Dragomir să fie condamnați la 3 ani cu suspendare în cazul dezafilierii Universității Craiova. În plus,  Adrian Mititelu trebuie să primească 220 de milioane de euro. Suma ar trebui plătită de Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF și LPF.

Astăzi, pe contul său de Facebook, Adrian Mititelu a prezentat motivarea sentinței dată de Tribunalul București. Instanța a admis în totalitate rechizitoriul DNA.

Mititelu a postat toate cele 21 de pagini ale motivării și a subliniat concluzii instanței.

Cele mai importante concluzii din motivarea sentinței:

  • Din analiza materialului probelor administrat în faza de urmărie penală și de cercetarea judecătorească s-a creat convingerea instanței că acuzația a fost dovedită, dincolo de orice îndoială rezonabilă, că faptele există, constituie infracțiuni și au fost săvârșite de inculpați.
  • Exercitarea votului în cadrul ședinței s-a manifestat ca o "simplă ridicare de mână", ce a avut la bază superficialitatea în raport cu propria gândire și obediență față de ceea ce "propune" președintele FRF.

  • "Propunerea" inculpatului Mircea Sandu nu a fost o simplă sugestie, ci a îmbrăcat forma unei recomandări care nu poate suporta nicio discuție contrară, adică "votați propunerea așa cum eu am hotărât".

  • Excluderea provizorie a SC FC Universitatea Craiova din SA din cadrul FRF a fost rezultatul relei credințe și a abuzului față de clubul craiovean

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
fcu1948
fcu1948  •  20 Iulie 2016, 22:28
Postat de antalmihai pe 20 Iulie 2016, 20:12

cine mai sta sa l asculte pe *** care a retrogradat,apoi desfiintat U Craiova!?!

De exemplu tu, altfel n-ai fi intrat aici să comentezi precum o tută pe marginea șanțului.......

sooos1ck
sooos1ck  •  20 Iulie 2016, 22:19
Postat de juventin pe 20 Iulie 2016, 20:00

Ai dreptate , nu le-a vandut. Le-a dat grstis pt ca o voia pe steaua campioa . " *** ca o vreau pe steaua campioana" .

Tu esti femeia lui sau cum? El nu poate sa raspunda?

risc_mix
risc_mix  •  20 Iulie 2016, 21:18

Ba da tu esti mai prost ca bunica-ta.Aici vorbim de motivarea sentintei.Faptele sunt in redhizitoriul facut de procurori.Ori in primul punct al motivarii se spune clar::instanta a analizat materialul probator si si-a creat convingerea ca acuzatia A FOST DOVEDITA,CA FAPTELE EXISTA,CONSTITUIE INFRACTIUNI SI AU FOST SAVARSITE DE INCULPATI.Deci nu e vorba de interpretari,ci de oJUDECATA.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează